Menu
 

Sabiedriskajai apspriešanai nodota Mārupes novada Attīstības programma 2020.- 2026.gadam

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sabiedriskajai apspriešanai nodota Mārupes novada Attīstības programmas 2020.- 2026.gadam, liecina pašvaldības publicētā informācija.

Apspriešana ilgs līdz 11.decembrim, bet apspriešanas publiskās sanāksmes notiks šī gada 28.novembrī plkst.17, Mārupes novada domē, un 2.decembrī plkst.19, Mazcenas bibliotēkā, Jaunmārupē.

Kopumā programmā izvirzīti četri stratēģiskie mērķi - izglītota, radoša un veselība sabiedrība, droša, pieejama un labiekārtota dzīves telpa, dažādota ekonomiskā vide ar pievienoto vērtību, kā arī progresīva pārvaldība.

Ar sagatavoto attīstības programmas pirmo redakciju, vides pārskata projektu un tā kopsavilkumu var iepazīties pašvaldības mājaslapā, Latvijas Vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā un SIA "Grupa93" tīmekļvietnē. Klātienē ar plānojumu var iepazīties Mārupes novada Attīstības nodaļā, pašvaldības darba laikā.

Rakstveida priekšlikumus līdz 11.decembrim var iesniegt pa pastu vai klātienē Mārupes novada domes Klientu apkalpošanas centrā, kā arī elektroniski priekšlikumus var iesniegt iesūtot tos uz e-pastu "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.".

Iesniegumā jānorāda iesniedzēja vārds, uzvārds un adrese, bet juridiskām personām jānorāda nosaukums, adrese un reģistrācijas numurs un iesniegumam jābūt parakstītam vai iesniegtam ar elektronisko parakstu. 

Plānošanas dokumentā ir noteiktas vidēja termiņa prioritātes un pasākumu kopums novada ilgtspējīgas attīstības stratēģijā izvirzīto stratēģisko mērķu īstenošanai no 2020.-2026.gadam. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.