Menu
 

Ādažu novada dome aicina pieteikt pretendentus sporta laureāta balvai

  • Autors:  LETA
Foto - adazi.lv Foto - adazi.lv

Ādažu novada dome līdz 31.decembrim aicina pieteikt pretendentus sporta laureāta balvai, liecina pašvaldības publicētā informācija.

Balva tiek pasniegta, lai godinātu novada labākos sportistus, komandas, biedrības, trenerus, notikumus, skolotājus un jaunos sportistus.

Kopumā apbalvojumi tiks pasniegti deviņās nominācijās - Gada sportists, Gada sportiste, Gada jaunais sportists, Gada jaunā sportiste, Gada sporta komanda, Gada treneris, Gada sporta skolotājs, Gada notikums sportā un Gada sporta organizācija.

Laureātu apbalvošanas pasākums notiks 2020.gada 31.janvārī, Ādažu Kultūras centrā.

Vienlaikus pašvaldības Sporta daļa aicina sportistus pieteikties naudas balvām par izciliem sasniegumiem sportā. 

Naudas balvas par izciliem sasniegumiem sportā, kas uzrādīti oficiālās sporta sacensībās Latvijas un Starptautisko sporta federāciju kalendāros un, kas notikušas 2019.gadā, piešķir vienu reizi gadā.

Naudas balvu var saņemt sportisti individuālos un komandu sporta veidos, ja to dzīvesvieta kārtējā gada 1.janvārī bija deklarēta Ādažu novada administratīvajā teritorijā, sporta komandas, kas pārstāvēja Ādažu novadu un kuru juridiskā adrese reģistrēta Ādažu novada administratīvajā teritorijā, kā arī sportistu un komandu treneri.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.