Menu
 

Siguldā atklāta distanču slēpošanas sezona

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

1.decembrī plkst.12.00 “Fischer” Slēpošanas centrā Siguldā tika atvērta distanču slēpošanas trase, atklājot slēpošanas sezonu Siguldā. Pateicoties labvēlīgajiem laika apstākļiem un dabīgajai sniega segai, slēpotājiem pieejama 1,25 km gara trase.

Svētdien distanču slēpošanas trase strādā līdz 20.00, pirmdien un otrdien no plkst. 12.00 līdz 21.00, tomēr, ņemot vērā mainīgos laika apstākļus, ko sola nākamajā nedēļā, Slēpošanas centrs iesaka visiem slēpotājiem sekot līdzi aktuālajai informācijai trases mājas lapā un sociālajos tīklos.

Slēpošanas trasē ir pieejama arī “Fischer” distanču slēpošanas inventāra noma, inventāra apkope, pirts, kafija un dušas. Inventārs pieejams visa gadagājuma slēpotājiem, sākot no 25.izmēra. Trases izmantošanas maksa pieaugušajiem ir 2 eiro, skolēniem, studentiem un pensionāriem – 1,80 eiro. Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, cena pieaugušajiem ir 1,80 eiro, bet skolēniem, jauniešiem līdz 18 gadu vecumam un pensionāriem – bez maksas, kā arī 10% atlaide inventāra nomai.

Aktuālajai informācijai par notikumiem, sniega kvalitāti, darba laikiem, kā arī tiešraides kamerai “Fischer” Slēpošanas centrā var sekot līdzi tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv, kā arī sociālajos tīklos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.