Menu
 

Olaines novada Jāņupes apkaimi plāno piesaistīt citai pasta nodaļai Apriņķis.lv

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

No nākamā gada februāra Olaines novada Jāņupes apkaimes iedzīvotāji pasta pakalpojumus varētu saņemt citā pasta nodaļā, un saistībā ar plānotajām izmaiņām pašvaldība un AS "Latvijas pasts" veic iedzīvotāju aptauju.

Pašlaik Jāņupes apkaimē, ciematos Dāvi, Jāņupe, Rājumi, Stīpnieki, Vaivadi, pasta pakalpojumi tiek nodrošināti no Ķekavas pasta nodaļas. Attiecīgi ierakstītas vēstules, sīkpakas un citi pasta pakalpojumi saņemami Ķekavas pasta nodaļā.

Attālums no Jāņupes apkaimes līdz Ķekavas pasta nodaļai ir aptuveni 29 kilometri. Turklāt no Jāņupes apkaimes uz Ķekavu ar sabiedrisko transportu var nokļūt tikai caur Rīgas centru, un kopā ceļā tiek patērētas trīs līdz četras stundas.

Lai uzlabotu pasta pakalpojumu pieejamību, paredzēts mainīt apkalpojošo pasta nodaļu no Ķekavas pasta nodaļas uz Olaines pasta nodaļu.

Attālums no Jāņupes apkaimes līdz Olaines pasta nodaļai ir mazāks, 27 kilometri. No Jāņupes apkaimes uz Olaini ar sabiedrisko transportu var nokļūt, kombinējot autobusu maršrutus ar pārsēšanos Medemciemā, vai izmantojot pašvaldības piedāvātos bezmaksas autobusus pirmdienās un ceturtdienās. Patērētais laiks ceļā - divas līdz trīs stundas -, kas ir mazāk, nekā braucot uz Ķekavu.

Lai pieņemtu lēmumu, pašvaldība un "Latvijas pasts" aicina iedzīvotājus atbildēt uz jautājumu, vai viņi atbalsta Jāņupes apkaimes apkalpojošās pasta nodaļas maiņu no Ķekavas pasta nodaļas uz Olaines pasta nodaļu. Aptaujas rezultāti tiks izmantoti pasta pakalpojumu organizēšanas vajadzībām apkopotā veidā, un lēmumu plānots pieņemt janvāra sākumā.

Anketa aizpildāma elektroniski vai papīra formās vairākās tirdzniecības vietās Jāņupes apkaimē.

2 komentāri

  • Edīte
    Edīte Ceturtdiena, 12 Decembris 2019 19:11 Komentāra saite

    Ļoti pareizi būtu pārlikt Jāņupes pasta sūtijumus no Ķekavas uz OLAINI.

    Paziņot
  • no Janupes
    no Janupes Pirmdiena, 03 Februāris 2020 11:29 Komentāra saite

    kautkads absurds, lai sanemtu pastu ir jaupure vesela darba diena.

    Paziņot
Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.