Menu
 

VARAM pārstāvji diskutēs par novadu reformu ar Mālpils un Sējas novada iedzīvotājiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

18. decembrī plkst. 17.00 Mālpils kultūras centrā Mālpilī norisināsies vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra padomnieka pašvaldību un reģionālās attīstības jautājumos Madara Lasmaņa tikšanās ar iedzīvotājiem, lai diskutētu par administratīvi teritoriālo reformu. Savukārt 19. decembrī plkst. 18.00 Sējas skolā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) pārstāvji tiksies ar Sējas novada iedzīvotājiem.

Tikšanās laikā iedzīvotājiem būs iespēja iepazīties ar pašvaldību reformas mērķiem un īstenošanas gaitu, kā arī sagaidāmajiem sabiedrības ieguvumiem pēc reformas pabeigšanas. Tāpat diskusiju dalībnieki varēs noskaidrot būtiskāko par turpmāko pakalpojumu pieejamības nodrošināšanu un attīstības perspektīvām savā teritorijā, kā arī izteikt savu viedokli un priekšlikumus, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Diskusiju, kas norisināsies Mālpilī, būs iespējams vērot arī tiešraidē sociālā tīkla "Facebook" lapās "VARAMLatvija" un "La.lvportals". VARAM tīmekļvietnē būs pieejams videoieraksts pēc tikšanās.

Informācijai par turpmākajām ministra un ministrijas pārstāvju vizītēm reģionos var sekot līdzi ministrijas tīmekļvietnes sadaļā “Administratīvi teritoriālā reforma”. Iedzīvotājiem ir iespēja savus jautājumus un viedokli izteikt arī ikdienā, gan zvanot uz reformas zvanu centru pa tālruni 68 806 999, gan rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.