Menu
 

SPRK aicina iedzīvotājus paust viedokli par ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifiem Krimuldā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) aicina iedzīvotājus paust viedokli par Krimuldas novada pašvaldības SIA “Entalpija-2” iesniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu. Lai uzklausītu iedzīvotāju viedokli, SPRK 24.janvārī plkst. 12.00 Krimuldas tautas namā, Parka ielā 1, Raganā, Krimuldas pagastā, Krimuldas novadā organizē uzklausīšanas sanāksmi.

Jaunais ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projekts Krimuldas novadā paredz ūdensapgādes pakalpojuma tarifu 1,04 EUR/m3 (bez PVN) un kanalizācijas pakalpojuma tarifu 1,31 EUR/m3 (bez PVN).

Sanāksmē, kurā aicināti piedalīties SIA “Entalpija-2” ūdenssaimniecības pakalpojumu lietotāji, Krimuldas novada pašvaldības SIA “Entalpija-2” pilnvarotais pārstāvis iepazīstinās ar plānoto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projekta būtību un ekonomisko pamatojumu. SPRK norāda, ka Krimuldas novada pašvaldības SIA “Entalpija-2” aprēķinātais un iesniegtais tarifu projekts vēl var mainīties tā izskatīšanas laikā.

Ikvienam sanāksmes dalībniekam būs iespēja uzdot jautājumus gan komersantam, gan SPRK pārstāvjiem, kā arī izteikt savus priekšlikumus un ieteikumus par iecerēto tarifu projektu. Uzklausīšanas sanāksmes gaita tiek fiksēta protokolā.

Interesenti un mediju pārstāvji dalību sanāksmē tiek aicināti pieteikt līdz 23.janvārim, rakstot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot 67097271.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.