Menu
 

Izsludināts atklāts konkurss Baložu vidusskolas piebūves projektēšanai un būvniecībai

  • Autors:  Ķekava.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ķekavas novada pašvaldība izsludinājusi atklātu konkursu uz Baložu vidusskolas moduļu tipa piebūves izbūvi un sporta laukuma pārbūves būvprojekta izstrādi, autoruzraudzību un būvniecību.  Piedāvājumus var iesniegt līdz šī gada 30. martam.

Visus  uzņēmumus, kuri vēlas piedalīties šajā atklātajā konkursā,  pašvaldība aicina uz kopīgo sanāksmi 16. martā plkst.11.00 Skolas iela 6, Baložos, lai sniegtu atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Līguma ietvaros plānoti darbi vairākās kārtās – Baložu vidusskolas piebūves jaunbūves un sporta laukuma pārbūves projektēšana un autoruzraudzība, tad  skolas piebūves jaunbūve un sporta laukuma pārbūve. Līguma izpildes laiks – 14 mēneši no līguma abpusējas parakstīšanas dienas.

Šie darbi notiks ERAF projekta "Ķekavas vidusskolas un Baložu vidusskolas mācību vides uzlabošana" ietvaros. Šī projekta realizēšanai tiek piešķirts  ERAF finansējums  3,2 miljoni eiro, pārējās projekta izmaksas gultas uz pašvaldības budžetu, ņemot  aizņēmumu no Valsts kases.

Baložu vidusskolas piebūve nodrošinās piemērotu mācību vidi un radīs papildus vietas vēl 280 bērniem.

Atbilstoši projektam plānots pārbūvēt esošo sporta laukumu un  izbūvēt skolas piebūvi divos stāvos. Skolas 1. stāvā plānots izbūvēt divas mācību klašu telpas (angļu un latviešu valodas apmācībām, dalītajām klasēm), divas grupu stundu telpas ar maināmām sienām un skolotāju telpu, kā arī sanitāros mezglus un palīgtelpas (siltummezgls, noliktavas inventāra novietnei, garderobe, ģērbtuves, gaiteņi).

Skolas 2. stāvā plānots izbūvēt astoņas mācību klašu telpas, divas skolotāju telpas, ventkameru, un palīgtelpas (inventāra novietnei, gaiteņi u.c.), nodrošinot ergonomisku mācību vidi.
Šī projekta ietvaros skolā tiks ieviesti arī informācijas un komunikāciju tehnoloģiju risinājumi, tajā skaitā ierīkojot mobilās darba vietas izglītojamajiem darbam ar datoru (piecas mobilās datorklases), kā arī paredzēta divu jaunu dabaszinātņu – fizikas un ķīmijas – kabinetu iekārtošana.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.