Menu
 

"Sabiedrība ar dvēseli" konkursa Ādažu projekts – labākais Pierīgā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ādažu novada pašvaldība Foto - Ādažu novada pašvaldība

Īslīces kultūras namā aizvadīts pašvaldību apvienības “Sabiedrība ar dvēseli – Latvija” 2019.gada konkursa noslēguma pasākums, kurā tika uzklausīti un godināti paši labākie “Sabiedrība ar dvēseli” projektu īstenotāji no katra Latvijas reģiona.

Kā informē Ādažu novada pašvaldība, par labāko “Sabiedrība ar dvēseli – Latvija” konkursa projektu Pierīgas reģionā ir atzīts nereģistrētas iedzīvotāju grupas “Skaistuma dizaina darbnīca” projekts “GeoDome siltumnīcas izveide ĀBVS”Ādažu novadā.

Kopā 2019.gadā šāda veida konkursos tika īstenoti 463 projekti 41 novadā. Pasākuma laikā katram reģionam tika pasniegtas trīs veicināšanas balvas, kā pateicības pirmajām trim vietām. Labākos projektus noteica pasākuma apmeklētāji, nobalsojot par savu simpātiju pasākuma laikā.

Pierīgas reģionā veicināšanas balvas saņēma biedrības “Radīts Jaunpils novadā” projekts “Piedzīvot’jumu orientēšanās spēle” (Jaunpils novads), biedrības “Starptautiskais soroptimistu klubs Ogre – Ķegums” projekts “Dārza dizaina kursi” (Ķeguma novads), kā arī biedrības “Privātās partnerības apvienība” projekts “Bērnu, jauniešu un pieaugušo aktīvās atpūtas laukums Tirgus ielā 8C (Jūrmala).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.