Menu
 

"Arco Real Estate": Februārī augušas sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī un Kauguros

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sērijveida dzīvokļu cenas šogad februārī augušas Salaspilī un Kauguros, bet Ogrē un Jelgavā tās nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Kauguros 2020.gada februārī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājušās par 0,5% un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena bija 619 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājušās par 1,5%.

Savukārt Salaspilī dzīvokļu cenas februārī augušas par 0,7%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena Salaspilī februārī sasniedza 697 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājušās par 0,9%.

Jelgavā cenas nav mainījušās un sērijveida dzīvokļu vidējā cena februārī bija 525 eiro par kvadrātmetru. Jelgavā dzīvokļu cenas saglabājas stabilas kopš 2019.gada septembra.

Arī Ogres sērijveida dzīvokļu cenas februārī nemainījās un dzīvokļu vidējā cena bija 644 eiro par kvadrātmetru. 2019.gadā dzīvokļu cenas kopumā Ogrē palielinājās par 7%, bet šā gada pirmajos mēnešos cenu izmaiņas nav konstatētas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.