Menu
 

Turpinās Siguldas Valsts ģimnāzijas Trohaja korpusa rekonstrukcijas darbi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Siguldas Valsts ģimnāzijā turpinās pērn vasarā uzsāktie Trohaja korpusa rekonstrukcijas darbi. Trohaja korpusa būvdarbu kopējās izmaksas ir 4,2 miljoni eiro. Kā liecina Siguldas novada pašvaldības informācija, darbus paredzēts noslēgt šā gada jūlijā. Rekonstrukcijas darbus veic SIA “Monum”, bet būvuzraudzību nodrošina SIA “Firma L4”.

Patlaban Trohaja korpusā turpinās elektrotīklu un vājstrāvas tīklu izbūve, kā arī jumta konstrukcijas apstrāde. Uzsākta logaiļu izveide un palodžu montāža, savukārt bēniņos – ventkameras griestu, sienu, grīdas izbūves un apdares darbi, kā arī vecās ventilācijas šahtas aizbetonēšana. Plānots, ka 1. stāvā starp garderobi un gaiteni tiks izbūvētas kāpnes.

Jau ziņots, ka būvniecības 2. kārtā līdz šim veikti elektrības instalācijas darbi, apkures un kanalizācijas sistēmas atjaunošana, 2. un 3. stāva grīdas konstrukcijas izbūves darbi gaitenī un klašu telpās, jumta konstrukciju izbūve, tostarp spāru pastiprināšanas darbi un apstrāde ar koksnes aizsarglīdzekli, ventilācijas sistēmas izbūve, 3. stāva sienu stiprināšana un pārsedžu izbūve. Noslēgusies arī apkures un ūdensvada sistēmas tīklu izbūve, koka grīdu izbūve.

Siguldas Valsts ģimnāzijas Kvantu korpusa un Trohaja korpusa rekonstrukcijas izmaksas ir 12 miljoni eiro. Būvniecības izmaksas tiek līdzfinansētas Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta ietvaros.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.