Menu
 

Izsludina Ķekavas novada fizisko personu un nevalstisko organizāciju projektu atbalsta konkursu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Atbalstot iedzīvotāju intereses, aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā Ķekavas novadā, Ķekavas novada pašvaldība izsludina novada nevalstisko organizāciju (NVO) projektu atbalsta konkursu. Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 20. maijam.

Pašvaldība līdzfinansējumu piešķir pretendentiem, kuru projekti veicina iedzīvotāju un nevalstisko organizāciju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā un sekmē dzīves kvalitātes uzlabošanu, atbalstot publiski pieejamas infrastruktūras izveidi Ķekavas novadā (ielas, ietves, gājēju celiņi, apgaismojums, inženierkomunikācijas, sporta un rotaļu elementi, vides labiekārtošana u.c.). Būtiski, ka viens pretendents budžeta gadā var iesniegt ne vairāk kā vienu projekta pieteikumu, informē Ķekavas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību vadītāja Vineta Vītoliņa.

Projekta aktivitātes pretendentiem jārealizē Ķekavas novadā, un ieguvējiem no projekta rezultātiem jābūt Ķekavas novada iedzīvotājiem. Projekta īstenošanai pašvaldība var piešķirt līdzfinansējumu no 300 līdz 3000 eiro, nepārsniedzot 95% no projekta kopējām izmaksām. Fizisko personu un nevalstisko organizāciju projektu atbalsta konkursa organizēšanai kopumā piešķirti līdzekļi 12 000 eiro apmērā. Projektu realizācijas termiņš – līdz 2020. gada 30. novembrim.

Kā vēsta V. Vītoliņa, projekta pieteikumu un nepieciešamo dokumentāciju var iesniegt līdz 2020. gada 20. maijam. Iesniegšanas iespējas:

  • elektroniskā dokumenta veidā (parakstot ar drošu elektronisko parakstu), nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.;
  • papīra formātā, pieteikumu ievietojot pastkastītē vienā no Ķekavas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centriem (Baložos, Uzvaras prospektā 1a; Ķekavā, Gaismas ielā 19, k-9-1; Daugmalē “Salnās”), papildus projektu nosūtot arī elektroniski (nav nepieciešams elektroniskais paraksts) uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Projekta vērtēšanas kritēriji, pieteikuma, izmaksu tāmes un atskaites veidlapas, kā arī līgums par projekta līdzfinansēšanu ir pieejams pašvaldības tīmekļa vietnē www.kekavasnovads.lv.lv. Papildu informācija, zvanot pa tālr. 28633324 vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Pērn NVO un fizisko personu projektu atbalsta konkursā tika saņemti seši pieteikumi, kurus izvērtējot līdzfinansējumu piešķīra trim projektiem – apgaismojuma izveidei Lāču ielā, Baložos, bērnu rotaļu laukuma izveidei Dzērumos un virvju takas ierīkošanai Plakanciemā, norāda V. Vītoliņa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.