Menu
 

Ķekavas novadā slēdz aktīvās atpūtas laukumus, maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem nodrošina pārtikas pakas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ķekavas novada Sociālais dienests ir sazinājies ar maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem, kurām ir piešķirts pabalsts bērnu ēdināšanai skolā vai bērnudārzā, lai noskaidrotu nepieciešamību saņemt pārtikas pakas.  Šī paša iemesla dēļ Sociālais dienests apzinājis arī tās redzeslokā esošās ģimenes, kurām nav piešķirts trūcīgās vai maznodrošinātās ģimenes statuss.

Kā vēsta novada pašvaldība, ģimenēm, kuras izteica vēlmi, sociālais dienests jau ir piegādājis pašvaldības sarūpētās lielās pārtikas pakas.  Šajā pārtika pakā piemēram, ietilpst 30 gab. olas, 1 kg putraimi vai grūbas, 1 kg auzu pārslas, 1kg rīsi, 1 kg griķi, 4 kg milti, 2 kg makaroni, 1 kg manna vai šķeltie zirņi, 4 l eļļa,  4 kg cukura 3 gab. margarīns, kafija, iebiezinātais piens un kakao, pupiņas, zaļie zirnīši, tēja un maize.

Ķekavas novada iedzīvotājus, kuri ir nonākuši krīzes situācijā un nespēj nodrošināt savas pamatvajadzības, aicinām sazināties ar Sociālo dienestu, kas katru gadījums izvērtēs individuāli un iespēju robežās sniegs atbalstu savas kompetences ietvaros. Tālr. 67935977; 27876091; e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Ķekavas  novada krīzes vadības grupas uzdevumā Ķekavas sadzīves servisa centrs 31. martā norobežo lielāko daļu aktīvās atpūtas laukumus novadā un tie šobrīd būs slēgti apmeklētājiem, lai pēc iespējas maksimāli ierobežotu pulcēšanās iespējas un mazinātu risku infekcijas Covid-19 izplatībai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.