Menu
 

Babītes dome novadnieku iesniegto projektu īstenošanai sadalīs 20 000 eiro

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Babītes novada dome izsludinājusi līdzfinansējuma konkursu "Ģimenei. Videi. Izaugsmei Babītes novadā", kura mērķis ir sniegt atbalstu idejām un iecerēm dzīves vides kvalitātes uzlabošanai novadā.

Kā liecina pašvaldības publicētā informācija, konkursā var piedalīties Babītes novada nevalstiskās organizācijas, komercsabiedrības un fiziskas personas, kuras reģistrētas kā saimnieciskā darba veicēji.

Kopējais projektu finansēšanas fonds ir 20 000 eiro, bet vienam projektam maksimāli piešķiramais finansējuma apjoms ir līdz 4000 eiro.

Finansējuma saņemšanai tiks atbalstīti projekti, kuros paredzēta teritorijas labiekārtošana un sabiedrisko aktivitāšu dažādošana, kultūras pasākumu organizēšana un tradicionālo kultūras vērtību saglabāšana, kā arī veselīga dzīvesveida un sporta popularizēšana.

Projekti jāplāno Babītes novada administratīvajā teritorijā laika posmā no 25.maija līdz 30.novembrim.

Pieteikums konkursam jāiesniedz līdz 30.aprīlim, ievietojot to pie pašvaldības durvīm izvietotajā pasta kastītē vai nosūtot pa pastu uz Centra ielu 4 Piņķos.

Par projektu konkursa rezultātiem dalībniekus informēs rakstiski un tie tiks publicēti arī Babītes novada pašvaldības informatīvajā izdevumā "Babītes Ziņas" un pašvaldības mājaslapā.

Konkurss norisinās ceturto gadu, un pērn tā rezultātā tika izveidots vēstures izziņas stends Skārduciemā, notika biedrības "Radošais laiks" organizētās mākslas dienas "Putni", kā arī Latvijas Kultūrvēsturiskās ainavas un vēsturiskās atmiņas izpētes un saglabāšanas biedrība izveidoja ceļojošo izstādi.

Tāpat konkursa rezultātā sniegts atbalsts Latvijas Ornitoloģijas biedrības organizētajām ekskursijām un īstenoti teritorijas labiekārtošanas darbi Mežārēs un Piņķos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.