Menu
 

Vairāku autoceļu posmos Pierīgā ieviesti satiksmes ierobežojumi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ceļu tīklā rit būvdarbu sezona un vairāku autoceļu posmos jau ir ieviesti satiksmes ierobežojumi. Totarp Pierīgā uz Jelgavas šosejas ir jārēķinās ar ātruma ierobežojumu, savukārt uz Rīgas apvedceļa remontdarbi notiek uz tilta pār Lielo Juglu (A4) un uz Rīgas HES tilta (A5), uz abiem satiksmi nepieciešamības gadījumā organizē regulētāji, bet uz HES tilta – ar luksoforiem, vēsta VAS “Latvijas Valsts ceļi”.

Uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei. Ātruma ierobežojums visā posmā 70 km/h. Satiksmei ir slēgts Sēnītes rotācijas aplis un uz šosejas ir izveidotas apgriešanās vietas. Lai nokļūtu Valmierā, braucot no Rīgas, ir jāizmanto nogriešanās vieta Valmieras virzienā pirms rotācijas apļa.

Uz Jelgavas šosejas (A8) kreisās brauktuves (Rīgas virzienā) posmā no tilta pār Misu līdz Jaunolainei, uzsākot būvniecības sagatavošanas darbus, satiksme vietām var būt sašaurināta pa vienu brauktuves joslu. Ātruma ierobežojums 70 km/h.

Uz autoceļa Rīga–Ērgļi (P4), kur notiek krustojuma ar autoceļu Juglas papīrfabrikas ciemats–Ulbroka (V36) pārbūve. Satiksmi regulē luksofors, ātruma ierobežojums 50 km/h.  

Uz Rīgas apvedceļa Baltezers–Saulkalne (A4) uz tilta pār Lielo Juglu laikā no plkst. 7.00 līdz plkst. 19.00 satiksme var tikt organizēta pa vienu joslu ar satiksmes regulētājiem. Ātruma ierobežojums uz tilta 30 km/h. 

Uz Rīgas apvedceļa Salaspils–Babīte (A5) uz Rīgas HES tilta. Satiksme tiek organizēta pa brauktuves vienu joslu ar luksoforu palīdzību ar braukšanas ātruma ierobežojumu 30 km/h. Sastrēgumu gadījumā tiks izmantoti satiksmes regulētāji.

Uz autoceļa Ropaži–Raunas (V74) uz tilta pār Tumšupi. Satiksme tiek organizēta ar luksoforiem pa vienu braukšanas joslu. Ātruma ierobežojums 30km/h, masas ierobežojums 10 t.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.