Menu
 

Ķekavas novadā labiekārtota vēl viena atpūtas vieta pie Titurgas ezera

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ķekavas novada pašvaldība Foto - Ķekavas novada pašvaldība

Ķekavas novada pašvaldība ir pabeigusi labiekārtot vēl vienu atpūtas vietu pie Titurgas ezera Baložos, Titurgas ielas galā.

Kā informē pašvaldības Īpašumu pārvalde, labiekārtošanas darbu ietvaros tika uzstādīts galdiņš, jauni soliņi ar novada logotipu un ģērbtuve, kā arī  izveidots kopējā dizainā ieturēts koka aizslietnis, lai gaumīgi paslēpu labierīcības un lielo atkritumu konteineru. Nākamās nedēļas laikā vēl tiks uzstādīts velostatīvs. Lai iedzīvotājiem būtu patīkamāka atpūta  pie ezera, tika nomainītas arī pludmales smiltis.

Paralēli šiem darbiem pašvaldība jau strādā arī pie idejas par modernas pastaigu takas izveidi, kas savienotu abas atpūtas vietas pie Titurgas ezera, un iedzīvotāji varētu patīkami un aktīvi pavadīt laiku svaigā gaisā, pārvietojoties no Titurgas uz Baložiem un otrādi.  

Novada domē norāda, ka atpūtas vietas labiekārtošanas elementi ir ieturēti vienotā dizaina stilā, un tie saskan ar jau pērn izveidotajām atpūtas vietām.  Pagājušajā gadā Ķekavas novada pašvaldība labiekārtoja lielo atpūtas vietu otrpus Titurgas ezeram – Baložos, Ezeru ielā, izbūvējot un uzstādot lapeni, laipas, soliņus, galdiņus, grillvietas un rotaļu elementus.  Tāpat pašvaldība 2019. gadā labiekārtoja atpūtas vietu pie Daugavas, Ziedonī.

Šogad pašvaldība vēl plāno uzstādīt jaunas ģērbtuves un aizslietņus labierīcībām atpūtas vietā “Nēģīši” pie Daugavas Katlakalnā, kā arī Ķekavā, tā saucamajā, “Dambītī”. Atpūtas vietas labiekārtošanas darbi notiek saskaņā ar pašvaldības izstrādāto vienoto Ķekavas novada labiekārtošanas koncepciju.

“Ķekavas novada pašvaldība novēl iedzīvotājiem patīkamu atpūtu un cer, ka jaunās atpūtas vietas tiks rūpīgi saudzētas, lai tās priecētu ikvienu novadnieku ilgāku laika period,” atzīmē vietvarā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.