Menu
 

Slēgtas nobrauktuves no Rīgas apvedceļa uz Jūrmalas šoseju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: LETA Foto: LETA

Atsākušies būvdarbi uz Jūrmalas šosejas (A10). Satiksmei ir slēgta nobrauktuve no Rīgas apvedceļa (A5) virzienā uz Jūrmalu un nobrauktuve no Jūrmalas šosejas virzienā no Rīgas uz Babīti/Imantu. Babītes iedzīvotājiem izbraukšanai un iebraukšanai Babītē jāizmanto Rožu iela. Ir izveidotas apgriešanās vietas uz Jūrmalas šosejas pie Rīgas robežas un uz Rīgas apvedceļa pie Piņķiem. Atsevišķās vietās ātruma ierobežojums 70 km/h.

Satiksmes ierobežojumi ir arī citviet Pierīgā. Uz Jelgavas šosejas (A8) satiksme vietām uz abām brauktuvēm var būt sašaurināta līdz vienai joslai un jārēķinās ar ātruma ierobežojumu 70 km/h, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļā un Satiksmes informācijas centrā.

Uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei ātruma ierobežojums visā posmā ir 70 km/h. Satiksmei ir slēgts Sēnītes rotācijas aplis, un uz šosejas ir izveidotas apgriešanās vietas.

Uz Jelgavas šosejas (A8) kreisās brauktuves (Rīgas virzienā) posmā no tilta pār Misu līdz Jaunolainei, uzsākot būvniecības sagatavošanas darbus, satiksme vietām var būt sašaurināta pa vienu brauktuves joslu. Ātruma ierobežojums ir 70 km/h, norāda "Latvijas Valsts ceļu" pārstāvji.

Uz autoceļa Rīga–Ērgļi (P4) krustojumā ar autoceļu Juglas papīrfabrikas ciemats–Ulbroka (V36) satiksmi regulē luksofors, ātruma ierobežojums ir 50 km/h.

Uz Rīgas apvedceļa Baltezers–Saulkalne (A4) uz tilta pār Lielo Juglu laikā no plkst. 7.00 līdz plkst. 19.00 satiksme var tikt organizēta pa vienu joslu ar satiksmes regulētājiem. Ātruma ierobežojums uz tilta ir 30 km/h.

Uz Rīgas apvedceļa Salaspils–Babīte (A5) uz Rīgas HES tilta satiksme tiek organizēta pa brauktuves vienu joslu ar luksoforu palīdzību ar braukšanas ātruma ierobežojumu 30 km/h. Nepieciešamības gadījumā tiks izmantoti satiksmes regulētāji, vēsta "Latvijas Valsts ceļu" pārstāvji.

Uz autoceļa Ropaži–Raunas (V74) uz tilta pār Tumšupi satiksme tiek organizēta ar luksoforiem pa vienu braukšanas joslu. Ātruma ierobežojums ir 30 km/h, masas ierobežojums – 10 t.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS "Latvijas Valsts ceļi" tīmekļvietnē www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē "Waze", atgādina Komunikācijas daļā un Satiksmes informācijas centrā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.