Menu
 

Rumbulā izveidotas divas elektroauto uzlādes stacijas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes foto Publicitātes foto

SIA "Getliņi eko" ir izveidojusi divas elektroauto uzlādes stacijas pie SIA "Getliņi eko" biroja ēkas Kaudzīšu ielā 57, Rumbulā, tādējādi radot plašākas iespējas uzlādēt elektroauto Rīgā un Pierīgā tiem autovadītājiem, kuri ikdienā piekopj ilgtspējīgu un dabai draudzīgāku pārvietošanās veidu, informē uzņēmuma pārstāve Linda Vītola-Barānova.

"Ikdienā mūsu veikalu apmeklē vairāki desmiti klientu un arī daudzi sadarbības partneri ar saviem auto. Daļa no viņiem pārvietojas arī ar elektroauto. Tāpat apkārtējiem iedzīvotājiem garāmbraucot uzlādes stacijas būs noderīga papildu iespēja – punkts, kur uzlādēt savu elektroauto. Arī paši savā uzņēmumā apsveram iespēju tuvākajā nākotnē ieviest elektroauto," stāsta SIA "Getliņi eko" valdes priekšsēdētājs Imants Stirāns.

Pie uzņēmuma biroja ir izvietotas divas elektroauto uzlādes stacijas. Viena ir vidēji ātrā līdzstrāvas elektroauto uzlādes stacija, kuras nominālā jauda ir 24 kW, un tā ir piemērota, izmantojot CHAdeMO un CCS2 spraudņus. Šī stacija ir iekļauta "E-mobi" elektromobiļu uzlādes staciju tīklā, un tai ir pieejami vairāki norēķinu veidi, piemēram, "E-mobi" autentifikācijas karte un tiešais maksājums no "E-mobi" aplikācijas. Stacijas tarifs norēķiniem ir 0,19 EUR/1 kWh, vēsta L.Vītola-Barānova.

Otra ir vidēji ātrās maiņstrāvas elektroauto uzlādes stacija ar 22kW nominālo jaudu. Šī stacija vienlaicīgi var nodrošināt divu elektroauto uzlādi, izmantojot TYPE2 rozeti, un tās tarifs ir 0,18 EUR/1 kWh. Pie šīs uzlādes stacijas ir iespējams norēķināties ar debetkarti vai kredītkarti POS terminālī, pieejams arī bezkontakta norēķins.

Abas elektroauto uzlādes stacijas pieejamas klientiem, sadarbības partneriem un citiem interesentiem katru dienu no plkst. 7.00 līdz 22.00, norāda uzņēmuma pārstāve.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.