Menu
 

Ķekavas novadā no 13. maija apmeklētājiem atvērti rotaļu un aktīvās atpūtas laukumi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ķekavas novada pašvaldība Foto - Ķekavas novada pašvaldība

Ņemot vērā valdības atvieglotos ierobežojumus, Ķekavas novada pašvaldības krīzes vadības grupa nolēma no 13. maija atvērt apmeklētājiem rotaļu un aktīvās atpūtas laukumus. Vienlaicīgi pašvaldība aicina iedzīvotājus ievērot noteiktos pulcēšanās un drošības nosacījumus – atļauts pulcēties līdz 25 cilvēkiem, ievērojot 2 metru distanci no citiem,  jādezinficē rokas, bet šķaudīt vai klepot nepieciešams elkonī.

Sporta laukumuizmantošana ir atļauta no plkst. 8.00-22.00 saskaņā ar izmantošanas grafiku. Lai pieteiktu laukuma izmantošanu grafika brīvajos laikos, aicinām sazināties ar Sporta aģentūru pa tālr. 29335090 vai rakstot e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Kā zināms, valdība Latvijā pagarināja ārkārtējo situāciju līdz 9. jūnijam, atvieglojot iepriekš stingros ierobežojumus. Ievērojot prasības, pulcēšanās atļauta gan iekštelpās, gan ārtelpās publiskos pasākumos, izņemot sporta pasākumus.  Nolemts arī atļaut organizētus sporta treniņus, ja tajos pulcējās ne vairāk kā 25 personas, nodarbības laiks iekštelpās nepārsniedz trīs stundas, nodarbību vada sertificēts specialists un personas ievēro savstarpēju divu metru distanci.

Tāpat, rīkojot sporta nodarbības, nedrīkst pieļaut, ka pārklājas dažādu treniņgrupu plūsmas un nodarbībās tiek iesaistītas personas, kas jaunākas par 7 gadiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.