Menu
 

Kultūras centrs “Siguldas devons” no 26. maija būs atvērts apmeklētājiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Ņemot vērā valdības pieņemtos lēmumus par kultūras norišu vietām, pakāpeniski tiks atsākta kultūras centra “Siguldas devons” darbība. Kā informēja novada pašvaldībā,  no 26. maija “Siguldas devons” apmeklētājiem būs atvērts no otrdienas līdz piektdienai no plkst. 10.00 līdz 18.00, sestdienās no plkst. 11.00 līdz 16.00, bet pirmdienās būs slēgts.

Kultūras centrā vienlaicīgi drīkstēs atrasties kopā ne vairāk kā 25 personas, stingri ievērojot divu metru distanci vienam no otra, izņemot vienā mājsaimniecībā dzīvojošos. Lai nodrošinātu apmeklētāju drošu plūsmu, ieeja tiks organizēta pa durvīm no Pils ielas puses, izeja – pa durvīm uz Raiņa ielas pusi.

Rūpējoties par apmeklētāju roku higiēnu, kultūras centrā tiks uzstādīti roku dezinfekcijas līdzekļu stendi. Apmeklētājiem tiks nodrošināta viena tualete, kurā regulāri tiks veikta apkope. Kultūras centrā redzamā vietā būs uzstādīts sanitārais protokols drošības un veselības pasākumu ievērošanai.

Biļetes uz pasākumiem ieteicams iegādāties internetā, ja uz konkrēto pasākumu tāda iespēja tiek piedāvāta, vai “Siguldas devons” kasē darba laikā, kur vēlams norēķināties ar maksājumu kartēm.

No 26. maija darbību atsāks arī Siguldas pensionāru biedrība, organizējot dežūru vienu reizi nedēļā otrdienās no plkst. 10.00 līdz plkst. 13.00.

28.maijā plkst. 18.00, kā jau iepriekš bija plānots, tiks atklāta tekstilmākslinieka Egila Rozenberga izstāde. Personālizstādē tiks eksponēti lielformāta tekstila darbi. Ieejas maksa izstādē būs 2,50 eiro (ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti 20% atlaide). Mākslai draudzīgākās dienas būs otrdienas, kad ieejas biļete izstādē būs ar 50% atlaidi, Siguldas pilsētas svētku laikā Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem ieeja izstādē būs bez maksas.

Pašvaldībā arī norāda,ka Siguldas pagasta kultūras nams, kā arī Allažu pagasta un Mores pagasta tautas nami apmeklētājiem līdz ārkārtējās situācijas beigām būs slēgti.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.