Menu
 

Jūrmalas un Saulkrastu virzienā pēcpusdienā iespējama palēnināta satiksme; uz autoceļiem turpinās būvdarbu sezona

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - LETA Foto - LETA

Piektdienas pēcpusdienā palēnināta satiksme var būt Jūrmalas un Saulkrastu virzienā, savukārt rīta stundās ar papildu laiku ceļa jārēķinās, braucot no Jelgavas uz Rīgu, brīdina VAS “Latvijas Valsts ceļi”.

Valsts autoceļu tīklā jau gandrīz 40 posmos turpinās būvdarbu sezona, tostarp vairākos valsts un reģionālo autoceļu posmos Pierīgā. “Latvijas Valsts ceļi” aicina autobraucējus ievērot luksoforu signālus būvdarbu zonās, kā arī sekot līdzi ceļazīmēm.

Uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu ir slēgta brauktuve virzienā no Jelgavas uz Rīgu. Satiksme abos virzienos tiek organizēta pa otru brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā, daudzviet liegti kreisie pagriezieni. Ātruma ierobežojums posmā 70 km/h. Remontposma izbraukšanai nepieciešama vismaz pusstunda.

Uz Jūrmalas šosejas (A10) satiksmei ir slēgta nobrauktuve no Rīgas apvedceļa (A5) virzienā uz Jūrmalu un nobrauktuve uz Jūrmalas šosejas virzienā no Rīgas uz Babīti/Imantu. Babītes iedzīvotājiem izbraukšanai un iebraukšanai Babītē jāizmanto Rožu iela, uz Jūrmalas šosejas un Rīgas apvedceļa izveidotas apgriešanās vietas. Ātruma ierobežojums 70 km/h.

Uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei. Pie Vangažiem Rīgas virzienā satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar ātruma ierobežojumu 30 km/h, citur remontposmā – 70 km/h. Satiksmei ir slēgts Sēnītes rotācijas aplis un uz šosejas ir izveidotas apgriešanās vietas. Lai nokļūtu Valmierā, braucot no Rīgas, ir jāizmanto nogriešanās vieta Valmieras virzienā pirms rotācijas apļa. Uz Valmieras šosejas (A3) uz Sēnītes mezgla pārvada satiksmi regulē luksofori, ātruma ierobežojums 30 km/h. 

Uz autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posmā no dzelzceļa pārbrauktuves Siguldā līdz Jūdažiem viens luksoforu posms un 70 un 50 km/h.

Uz Ērgļu ceļa (P4) uz tilta pār Piķurgu pie Ulbrokas (7,6. km). Būvdarbu zonā noteikts ātruma ierobežojums 30 km/h un ar laiku satiksme tiks organizēta līdzās esošajam tiltam pa pagaidu apbraucamo ceļu. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.