Menu
 

Šogad tiks izbūvēta pieturvietas nojume pie Pļavniekkalna sākumskolas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.facebook.com/KekavasNovads Foto: www.facebook.com/KekavasNovads

Turpinot Ķekavas novada labiekārtošanas darbus, Ķekavas novada pašvaldība ir noslēgusi līgumu ar biedrību "Daugavas savienība" par līdzfinansējumu projektam “Pieturvietas nojume pie Pļavniekkalna sākumskolas Katlakalnā”.

Kā informē pašvaldības Attīstības un būvniecības pārvaldes speciālisti, lai nodrošinātu Pļavniekkalna sākumskolas skolēniem, Katlakalna ciema iedzīvotājiem, kā arī sporta zāles, atpūtas vietas "Nēģīši" apmeklētājiem iespēju patverties no nelabvēlīgiem laikapstākļiem, gaidot skolas autobusu vai sabiedriskā transporta maršruta mikroautobusu, šogad tiks izbūvēta nojume sabiedriskā transporta pieturvietā pie Pļavniekkalna sākumskolas.

Šī projekta kopējās izmaksas ir plānotas aptuveni 2500 eiro apmērā. Biedrība "Daugavas savienība" ir piešķīrusi līdzfinansējumu 693 eiro apmērā, bet atlikušo projekta realizēšanai nepieciešamo finansējuma daļu apmaksās Ķekavas novada pašvaldība.

Ķekavas novada labiekārtošanas darbi tiek īstenoti pēc iepriekš izstrādāta, vienota labiekārtošana plāna, kas palīdz veiksmīgāk plānot iecerētos darbus, piesaistīt dažādu fondu finansējumu, kā arī izmantot vienotu Ķekavas novada vizuālo identitāti, veidojot novadu pievilcīgāku un vienotā stilā labiekārtotu, lai nodrošinātu iedzīvotājiem ērti sasniedzamu un patīkamu vidi visā novada teritorijā, norāda pašvaldības pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.