Menu
 

Digitālā kartē apkopotas Ķekavas novada pašvaldībai piederošās 690 ielas un ceļi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - kekava.lv Ilustrācija - kekava.lv

Ķekavas novada pašvaldība ir apkopojusi aktuālo tai piederošo ielu un ceļu sarakstu Ķekavas novadā. Šajā sarakstā var iegūt informāciju par  690 pašvaldības ielām un ceļiem, to raksturojošiem parametriem, piemēram, ielas nosaukumu, adresi,  garumu, seguma veidu, kā arī īpašuma kadastra numuru.

Paralēli šim sarakstam, lai iedzīvotājiem būtu ērtāk atrast sev interesējošo pašvaldības ielu vai ceļu, ir izveidota arī digitālā karte, kur, ierakstot nosaukumu, kartē parādās meklētā iela vai ceļš, līdz ar to redzot tā atrašanās vietu un numuru. Pēc šī numura  tad kopējā ceļu un ielu sarakstā var  iegūt plašāku informāciju par meklēto objektu. Arī ar mobilā telefona, kas aprīkots ar GPS, palīdzību var redzēt atrašanās vietu, kā arī vai šī vieta ir vai nav pašvaldības ceļš.

Kā informē Ķekavas novada pašvaldības Īpašumu pārvalde, tas ir tikai viens no uzsāktajiem darba posmiem, šobrīd izstrādes stadijā ir arī elektroniskais ceļu un ielu žurnāls, kurā varēs redzēt vienkopus informāciju par katrā ielā un ceļā veiktajiem un plānotajiem uzturēšanas darbiem, piemēram, vai ceļš ir nogreiderēts, atjaunots šķembu segums, vai veikts ceļa pretputēšanas pasākums, vai plānots ceļu asfaltēt utml.  Pašvaldība ielas un ceļus uzturēšanu veic atbilstoši valstī noteiktajam ielu un ceļu uzturēšanas klasēm.

Ar sarakstu un digitālo karti var iepazīsties pašvaldības interneta vietnē www.kekavasnovads.lv sadaļā “Attīstība” – “Ceļi”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.