Menu
 

Ķekavas kultūras namā remontē vestibilu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Ķekavas novada pašvaldība Foto: Ķekavas novada pašvaldība

Ķekavas kultūras nama 50. jubilejas gadā iestādē aktīvi notiek remontdarbi, kuru laikā tiek veikta pirmā stāva vestibila un centrālo kāpņu atjaunošana.

Kā informē Ķekavas novada pašvaldības Īpašumu pārvaldē, remontdarbu ietvaros vestibils iegūs jaunu modernu veidolu, kas būs ieturēts vienotā dizainā un līdz ar to saskaņosies ar iepriekš izremontēto Viesību zālīti. Ievērojot Būvniecības valsts kontroles biroja norādījumus, tiks atjaunotas Ķekavas kultūras nama galvenās kāpnes, uzliekot trepēm granīta segumu un uzstādot jaunas margas atbilstoši visām drošības prasībām.

   

Ņemot vērā, ka valstī pandēmijas laikā tika atcelti kultūras pasākumi, Ķekavas kultūras namā remontdarbus bija iespējams uzsākt agrāk, nekā tas bija plānots. Līdz ar to nams būs saposies jau savlaicīgāk, lai rudenī, ja to pieļaus drošības un pulcēšanās nosacījumi saistībā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu, sagaidītu Ķekavas kultūras nama 50. pastāvēšanas gadadienu, to nosvinot plašākā lokā.



Pašvaldības pārstāvji atgādina, ka šogad pavasarī jau remontdarbi veikti vairākās kultūras iestādēs: Baložu kultūras namā atjaunots parkets lielajā zālē, Kora zālē un vestibilā; Katlakalna tautas namā uzlikts jauns skārda jumts; Ķekavas kultūras namam nomainīta jumta notekūdeņu sistēma.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.