Menu
 

Foto: Neierasti aizvadīti Siguldas pilsētas svētki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Ginta Zīverte Foto: Ginta Zīverte

Citādi, nekā ierasts, taču ar dažādām aizraujošām aktivitātēm sestdien, 30.maijā, aizvadīti Siguldas pilsētas svētki “Mīlētākās pilsētas svētki. Cita frekvence”. Priecējuši gan koncerti daudzdzīvokļu māju pagalmos, izstādes un radioballīte, gan brīvdabas restorāns, virtuāls gājiens un citas aktivitātes.

Svētku sajūta daudzdzīvokļu māju pagalmos ienāca ar motocikliem, elektromobiļiem un sirsnīgiem "Mūzicikla" koncertiem – kultūras centra “Siguldas devons” projekta “Koncertzāles dabā” mūziķi, Siguldas pagasta pūtēju un Absolventu orķestris, kā arī Līgatnes pūtēju orķestris ar skaņām piepildīja ikvienu telpu pa atvērtajiem logiem, stāsta Siguldas novada pašvaldībā.

Tāpat svētku sajūtu varēja rast izstādēs, turklāt Solveigas Vasiļjevas darbu izstādes “Jaunās eksistences formas” atklāšana brīvā dabā aizsāka laikmetīgās mākslas teritoriju pie kultūras centra “Siguldas devons”. 

Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics sūtīja sirsnīgus sveicienus novadniekiem, lai vienotos kopīgā dziesmas “Zied ievas Siguldā” dziedāšanā. Savukārt radioballītes laikā bija iespēja veltīt cits citam dziesmas “Radio 7” FM 89,8 frekvencē un klausīties novadnieku – Ivara Beitāna, Valtera Krauzes un Nika Gulberga – sarunas par dzīvi, vēsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.