Menu
 

Sēnītes posmā sākas asfaltēšanas darbi, jārēķinās ar jauniem satiksmes ierobežojumiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Valsts ceļi Foto - Latvijas Valsts ceļi

Vidzemes šosejas (A2) Sēnītes posmā turpinās ceļa būvdarbi un šonedēļ tur notiks arī asfaltēšanas darbi, tāpēc autobraucējiem jārēķinās ar jauniem satiksmes ierobežojumiem un papildu laiku ceļam, brīdina “Latvijas Valsts ceļi”.

Šosejas (A2) posmā pie Vangažiem Rīgas virzienā satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar ātruma ierobežojumu 30 km/h. Asfaltbetona ieklāšanas laikā tiks slēgta brauktuve Rīgas virzienā pie Vangažiem un satiksme novirzīta pa Siguldas virziena brauktuvi.

Lai nokļūtu Valmierā, braucot no Rīgas, ir jāizmanto nogriešanās vieta Valmieras virzienā pirms rotācijas apļa. Ir atjaunota satiksme pa rotācijas apli pie Sēnītes. 

Rīgas apkārtnē būtiskākie remontdarbi vēl notiek uz Jūrmalas šosejas (A10), posmā no Rīgas līdz Jūrmalai un uz  Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz Misas tiltam.

Uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu ir slēgta brauktuve virzienā no Jelgavas uz Rīgu. Satiksme abos virzienos tiek organizēta pa otru brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā, daudzviet liegti kreisie pagriezieni. Ātruma ierobežojums posmā 70 km/h. Remontposma izbraukšanai nepieciešama vismaz pusstunda.

Uz Jūrmalas šosejas (A10) satiksmei ir slēgta nobrauktuve no Rīgas apvedceļa (A5) virzienā uz Jūrmalu un nobrauktuve uz Jūrmalas šosejas virzienā no Rīgas uz Babīti/Imantu. Babītes iedzīvotājiem izbraukšanai un iebraukšanai Babītē jāizmanto Rožu iela, uz Jūrmalas šosejas un Rīgas apvedceļa izveidotas apgriešanās vietas. Ātruma ierobežojums 70 km/h.

Uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers–Saulkalne) pārvada pār Daugavpils šoseju (A6) satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar priekšrocības zīmēm, ātruma ierobežojums 50 km/h. 

Uz autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posmā no dzelzceļa pārbrauktuves Siguldā līdz Jūdažiem viens luksoforu posms un 70, 50 un 30 km/h.

Uz autoceļa Inčukalns–Ropaži–Ikšķile (P10) posmā no Tīnūžiem līdz Ikšķilei trīs luksoforu posmi, ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h un līdz pusstundai ceļā.

Uz Ērgļu ceļa (P4) uz tilta pār Piķurgu pie Ulbrokas (7,6. km). Būvdarbu zonā noteikts ātruma ierobežojums 30 km/h un ar laiku satiksme tiks organizēta līdzās esošajam tiltam pa pagaidu apbraucamo ceļu. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.