Menu
 

Darbu atsākusi Krimuldas muiža

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.facebook.com/krimuldasmuiza Foto: www.facebook.com/krimuldasmuiza

Krimuldas muiža un ar to saistītās struktūrvienības pamazām atsāk darbu, ar 1.jūniju piedāvājot vizītes tūristiem, rehabilitācijas centra pakalpojumus, ēdināšanas pakalpojumus un citas iespējas.

Kā informē Krimuldas muižas sabiedrisko attiecību speciāliste Vera Grāvīte, vietējiem un ārvalstu tūristiem ir iespēja aplūkot ne tikai apkārtni, bet viesoties arī pašā muižā, tostarp iegūt vērtīgu informāciju, izvēloties kādu no ekskursijām. Pirms tam gan jāpiesakās pa tālr. 29111619. Vairāk par ekskursijām var uzzināt vietnē krimuldasmuiza.lv.

Pateicoties tam, ka rehabilitācijas centrs "Krimulda" atsāk darbu, strādājot darba dienās līdz plkst. 15.00, ir pieejamas arī nelielu grupu nodarbības, piemēram, "Veselīgie otrdienas vakari", kuriem var pieteikties pie treneres Loretas pa tālr. 28304088.

Līdz ar darba atsākšanu pieejami arī citi pakalpojumi – nakšņošana, vīna darītavas apmeklējums, kafejnīca "Milly", kāzu pietura un citi –, taču ievērojot valstī pieņemtos drošības noteikumus, norāda V.Grāvīte.

Tostarp muižas terasē notiks brīvdabas koncerti "Ainavas melodijas": 28.jūnijā plkst.19.00 ar dažnedažādām ģitārām uzstāsies Mārcis Auziņš, 24.jūlijā plkst.19.00 komponistu Jāni Lūsēnu papildinās flautiste Evija Mundeciema, 28.augustā plkst.19.00 koncertu ciklu noslēgs koklētāja Laima Jansone.

Visās Krimuldas muižas struktūrvienībās apmeklētājiem jāievēro divu metru distance no citiem, tiek stingri kontrolēta klientu plūsma, nodrošināti bezkontakta norēķini un tiek pastiprināti dezinficētas un vēdinātas telpas. Ieeja liegta personām ar elpceļu infekcijas slimības simptomiem (drudzis, klepus, elpas trūkums) un personām, uz kurām attiecas pašizolācijas, karantīnas vai izolācijas nosacījumi, atzīmē V.Grāvīte.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.