Menu
 

Baldonē atklāts ielu vingrošanas laukums, Babītē taps āra trenažieru laukums

  • Autors:  Apriņīs.lv
Foto - Baldones novada pašvaldība Foto - Baldones novada pašvaldība

Baldones vidusskolas stadionā nedēļas sākumā atklāts ielu vingrošanas laukums. Uzstādīts āra trenažieru komplekts, kurš sastāv no ielu vingrošanas komplekta (pievilkšanās stieņu komplekts, paralēlās līdztekas, zviedru siena, horizontālās trepes, lokveida horizontālās trepes), pumpēšanās stieņa trīs augstumos un vēderpreses soliņa.

Baldones novada pašvaldības informācija liecina, ka projekta kopējās izmaksas bija 5827,36 eiro, no kurām ELFLA finansējums bija 5244,62 eiro un Baldones novada pašvaldības finansējums – 582,74 eiro.

Savukārt Babītes ciemā tuvāko mēnešu laikā tiks realizēts projekts “Āra spēka trenažieri Babītē”, kura kopējās izmaksas ir 30 650 eiro. Plānots, ka inovatīvi tradicionālie brīvdabas trenažieri tiks apvienoti ar profesionāliem spēka trenažieriem, kuri paredzēti iekštelpām. Trenažieriem pievienotas svaru ripas, kuras ļauj katram pēc saviem ieskatiem izvēlēties sev piemērotāko treniņa slodzi. Uz katra no tiem izvietots digitāls kods, kuru aktivizējot ar viedierīci, iespējams noskatīties video lietošanas pamācību.

Tā kā netālu no topošā āra trenažieru laukuma atrodas smilšu volejbola un strītbola laukumi, kā arī skeitpars, jaunā trenažieru laukuma izveide paplašinās sporta aktivitāšu klāstu Babītē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.