Menu
 

Siguldas bēnudārzu ēdinātājs paziņo par maksātnespēju; pašvaldība nodrošinās ēdināšanas pakalpojuma nepārtrauktību

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Siguldas novada pašvaldība saņēmusi ēdinātāja SIA “Vectēvs” vēstuli par sadarbības pārtraukšanu. Uzņēmumu, kas sniedz ēdināšanas pakalpojumus vairākās izglītības iestādēs, ir skārusi vīrusa Covid-19 izraisītā finansiālā krīze, kā rezultātā uzņēmums nespēj pildīt savas finanšu saistības un paziņo par maksātnespēju, liecina pašvaldības mājaslapā publicētā informācija.

Līdz ar SIA “Vectēvs” maksātnespējas pasludināšanu tiks pārtraukta ēdināšana pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs “Ābelīte”, “Pīlādzītis”, “Ieviņa”, “Pasaciņa”, “Saulīte” un “Tornīši”. Šīs situācijas laikā pašvaldība nodrošinās ēdināšanas pakalpojuma nepārtrauktību.

Pašvaldība uzsākusi pārrunas ar potenciālajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem, lai bērnudārzu audzēkņiem varētu nodrošināt pilnvērtīgu maltīti. Aktuālā informācija par pagaidu ēdinātāju tuvākajā laikā tiks izziņota pašvaldības informatīvajos kanālos, kā arī vecāki tiks informēti attiecīgajā pirmsskolas izglītības iestādē noteiktajā kārtībā.

Pašvaldība maijā izsludināja atklātu konkursu jaunam ēdināšanas pakalpojumu iepirkumam, lai pilsētas bērnudārzos turpinātu nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu uzturu. Piedāvājumu iesniegšana noslēgsies 12. jūnijā. Kamēr norisinās piedāvājumu izvērtēšana un tiek saņemta atļauja no Iepirkumu uzraudzības biroja slēgt līgumu, pašvaldībai ir jānodrošina pagaidu ēdinātājs. Pēc tam ēdināšanu uzsāks jaunais uzņēmējs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.