Menu
 

Satiksmi uz Jūrmalas šosejas pārslēgs uz vienu brauktuvi pa divām joslām katrā virzienā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.facebook.com/LVCELI Foto: www.facebook.com/LVCELI

Piektdienas, 12. jūnija, laikā Jūrmalas šosejas (A10) remontdarbu zonā no Rīgas līdz Jūrmalai satiksme tiks pārslēgta uz vienu brauktuvi un tiks organizēta pa Rīgas virziena brauktuvi pa divām joslām katrā virzienā. Līdz ar to autobraucējiem ir jārēķinās ar papildu laiku ceļā, no rītiem un pēc darba dienas beigām satiksme tur var būt palēnināta.

Satiksmes organizācijas izmaiņas notiek uz asfaltēšanas darbu laiku. Autobraucēji tiek aicināti pievērst īpašu uzmanību ceļa zīmēm uz Jūrmalas šosejas pie divlīmeņu mezgla krustojumā ar Rīgas apvedceļu, jo asfaltēšanas laikā satiksmes organizācija tur var tikt mainīta katru dienu, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļā un Satiksmes informācijas centrā. Tāpat visi, kam nepieciešams nokļūt no Rīgas uz Jūrmalu un otrādi, tiek aicināti izvērtēt iespēju izmantot vilcienu satiksmi, īpaši siltajās brīvdienās, dodoties uz jūru.

Rīgas apkārtnē būtiskākie remontdarbi turpinās arī uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz Misas tiltam un uz Vidzemes šosejas (A2) no Garkalnes līdz Sēnītei, kur turpinās asfaltēšanas darbi un satiksme novirzīta pa vienu brauktuvi, norāda VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Kopumā vairāk nekā 50 valsts autoceļu posmos notiek remontdarbi. Autovadītāji tiek aicināti rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem, plānojot savus braucienus, kā arī ievērot visus ierobežojumus un luksoforu signālus būvdarbu posmos, vēsta Komunikācijas daļā un Satiksmes informācijas centrā.

Ar visiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem var iepazīties kartē VAS "Latvijas Valsts ceļi" tīmekļvietnē www.lvceli.lv. Aktuālā informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir arī pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī navigācijas lietotnē "Waze". 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.