Menu
 

Uzsāks Siguldas ID karšu izsniegšanu Krimuldas novada iedzīvotājiem, drīzumā – arī mālpiliešiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Lai attīstītu ID karšu programmu, paplašinātu uzņēmēju lojālo klientu loku, nodrošinot atlaižu pieejamību ne tikai Siguldas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem, bet arī apkārtējo novadu iedzīvotājiem, no 18. jūnija tiks uzsākts ID karšu programmas paplašināšanas projekts – ID kartes ar individuālu dizainu un pielāgotu lojalitātes programmas pakalpojumu klāstu tiks izsniegtas arī Krimuldas novada iedzīvotājiem.

Kā informēja Siguldas novada domē, gatavojoties ID karšu programmas paplašināšanai, esošajam uzņēmēju klāstam pievienojušies seši jauni Krimuldas novadā iecienīti uzņēmumi – viesnīcas, saimniecības, mazumtirgotāji un citu jomu uzņēmumi, kuri ID karšu īpašniekiem nodrošinās iespēju saņemt vēl vairāk izdevīgus piedāvājumus blakus novados.

ID karšu programma iedzīvotājiem dod iespēju saņemt personalizētu ID karti, ar kuru var saņemt dažādas atlaides pie novada uzņēmējiem, kā arī vērā ņemamas priekšrocības, apmeklējot vai piedaloties dažādos kultūras un sporta pasākumos. Savukārt uzņēmējam tā ir iespēja piesaistīt plašāku klientu loku, neizstrādājot savu lojalitātes programmu, kā arī ietaupot līdzekļus sistēmas izveidei un uzturēšanai.

Siguldas un Krimuldas ID kartes priekšrocības veido divi bloki – pašvaldības un uzņēmēju piedāvātais. Uzņēmēju atlaides būs pieejamas visu novadu iedzīvotājiem vienlīdzīgi, taču pašvaldību piedāvātais pakalpojumu klāsts būs pieejamas tikai tā novada ietvaros, kur iedzīvotājs deklarējies.

ID kartēm, kuras tiks izsniegtas Krimuldas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem, būs tādi pati funkcionalitāte, bet atšķirīgi dizaini. Krimuldas novadā būs pieejamas kartes ar novada dabas skatu, kā arī oranžā “Sigulda aizrauj!” karte.

Siguldas novads ir vienīgais Latvijā, kurš ieviesis plašu iedzīvotāju lojalitātes programmu, kas veiksmīgi darbojas jau turpat desmit gadus. Šobrīd ar ID karti pieejami vairāk nekā 200 pakalpojumi un preces ar atlaidēm pie vairāk nekā 150 uzņēmumiem ne tikai Siguldas novadā, bet arī citviet. Krimuldas novada un arī citu novadu uzņēmēji arī turpmāk var iesaistīties ID kartes programmā, rakstot savu īpašo piedāvājumu uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Līdz šim jaunās personalizētās ID kartes saņēmuši vairāk nekā 13 980 Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju – vairāk nekā 80% novadnieku. Tuvākajā laikā ID karšu izsniegšana ar individuālu dizainu un pielāgotu lojalitātes programmu tiks uzsākta arī Mālpils novada iedzīvotājiem.

Kā zināms, saskaņā ar nule Saeimas pieņemto administratīvi teritoriālo reformu Siguldas novads sastāvēs no līdzšinējā Allažu pagasta, Inčukalna pagasta, Krimuldas pagasta, Lēdurgas pagasta, Mālpils pagasta, Mores pagasta, Siguldas pagasta un Siguldas pilsētas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.