Menu
 

Pasniegtas pirmās Siguldas ID kartes Krimuldas novadā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Ceturtdien uzsākta Siguldas novada ID kartes programmas paplašināšana Krimuldas novadā. Pirmo Siguldas ID karti saņēma Krimuldas vidusskolas absolvente Elīna Rupeika, kura kā pirmo pakalpojumu ar ID kartes piedāvāto atlaidi iegādāsies biļetes uz koncertu vai teātra izrādi Siguldā vai Krimuldā.

Viņu un citus ID kartes saņēmējus šajā vēsturiskajā brīdī, pasniedzot Siguldas un Krimuldas novada uzņēmēju sarūpētas dāvanas, sveica Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics un Krimuldas novada domes priekšsēdētājs Linards Kumskis.

Siguldas novada pašvadībā atgādina, ka lojalitātes programma paredz deklarētajiem iedzīvotājiem saņemt vairāk nekā 200 pakalpojumus un preces ar atlaidēm vairāk nekā 150 Siguldas un blakus novados esošajos uzņēmējos. Šovasar Siguldas ID karšu lojalitātes programmai pievienosies arī Mālpils, uzsākot arvien ciešāku novadu sadarbību pirms gaidāmās administratīvi teritoriālās reformas. Ja Inčukalna novads vēlēsies iesaistīties šajā programmā, Siguldas ID karšu lojalitātes programma tiks uzsākta arī šīs pašvaldības teritorijā.

“Siguldas novada iedzīvotāja ID karte ir unikāls projekts. Mūsu piemēram ir mēģinājušas sekot vairākas pašvaldības, un ar lepnumu varu teikt: mums vienīgajiem ir izdevies izveidot tik apjomīgu lojalitātes programmu un attīstīt to arvien augstākā līmenī!” apgalvo identifikācijas karšu idejas autors, Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

“Tas ir ieguvums gan iedzīvotājiem, kuri saņem virkni ievērojami izdevīgāku priekšrocību pašvaldības nodrošinātajos pakalpojumos, piemēram, bezmaksas sabiedrisko transportu, atlaides vai bezmaksas ieeju kultūras un sporta pasākumos, atlaides medicīnas pakalpojumu saņemšanai, gan uzņēmējiem, kuri var kļūt pievilcīgāki klientiem ar savām piedāvātajām atlaidēm. Tāpēc projekta paplašināšana ir tikai loģisks solis, ko apliecinājuši arī uzņēmēji. Pirmie šai iniciatīvai atsaucās Krimuldas novads, kam drīzumā sekos arī Mālpils.”

Jau ziņots, ka Siguldas un Krimuldas ID kartes priekšrocības veido divi bloki – pašvaldības un uzņēmēju piedāvātais. Uzņēmēju atlaides būs pieejamas visu novadu iedzīvotājiem vienlīdzīgi, taču pašvaldību piedāvātais pakalpojumu klāsts būs pieejamas tikai tā novada ietvaros, kur iedzīvotājs deklarējies, kas ir viens no instrumentiem kā pašvaldība var aicināt deklarēties teritorijā, kurā iedzīvotājs reāli dzīvo, lieto infrastruktūru un saņem citus pašvaldības noteiktos bonusus, piemēram, atlaides sabiedriskajā transportā, laulību reģistrēšanā vai peldbaseina apmeklējumam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.