Menu
 

Par diviem gadiem pagarina Jūrmalas attīstības programmas darbības termiņu Apriņķis.lv

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Jūrmalas dome lēmusi pilsētas attīstības programmas 2014.-2020.gadam darbības termiņu pagarināt līdz 2022.gada 31.decembrim.

Termiņš pagarināts, jo pērn decembrī valstī pieņemtie normatīvie akti nosaka, ka pašvaldības teritorijas attīstības plānošanas dokumentus apstiprina dome, kas ievēlēta 2021.gada pašvaldību vēlēšanās, kā rezultātā vietvarām dota iespēja pagarināt spēkā esošo teritorijas attīstības plānošanas dokumentu darbības termiņu.

Attīstības programmas izstrādes uzdevumi ir definēt pilsētas vidēja termiņa stratēģiskos uzstādījumus un rīcību kopumu, finanšu resursus un atbildīgos izpildītājus to īstenošanai.

Programma jāizstrādā, izvērtējot un ņemot vērā plānošanas reģiona spēkā esošos teritorijas attīstības plānošanas dokumentus, Jūrmalas pilsētas teritorijas plānojumu un to vietējo pašvaldību spēkā esošus teritorijas attīstības plānošanas dokumentus, ar kurām robežojas Jūrmalas pilsētas pašvaldība.

Pašvaldība sola, ka programmas izstrādes gaitā tiks nodrošināta sabiedrības līdzdalība, apzināti iedzīvotāju viedokļi un tiks rīkotas sabiedriskās apspriešanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.