Menu
 

Saulkrastu novada dome plāno iegādāties koncertflīģeli Saulkrastu kultūras centram

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Saulkrastu novada dome plāno iegādāties koncertflīģeli Saulkrastu kultūras centram, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Pretendentiem dokumentācija jāiesniedz Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS) līdz 7.jūlijam, kad paredzēta arī piedāvājumu atvēršana.

Koncertflīģeļa iepirkuma nolikumā norādīts, ka pretendentam finanšu piedāvājumā jānorāda visas izmaksas, kas saistītas ar koncertflīģela iegādi, piegādi, uzstādīšanu, tajā skaitā skaņošanu, garantijas servisu uz vietas.

Nolikumā norādīts, ka koncertflīģeļa garantijas periodam ir jābūt pieciem gadiem no nodošanas - pieņemšanas akta abpusējas parakstīšanas brīža. Atkarībā no tā, kurš termiņš ir garāks, var izvēlēties arī ražotāja noteiktu garantijas periodu.

Piedāvājumu izvērtēšanas kritērijs ir saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums, kuru nosaka, ņemot vērā viszemāko cenu saskaņā ar finanšu piedāvājumā norādīto piedāvājuma cenu eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Plānots, ka apmaksu par flīģeli tiks dalīta uz diviem posmiem, proti, 30 dienu laikā no abpusējā pieņemšanas - nodošanas akta parakstīšanas brīža tiks samaksāti 50% no summas. Savukārt pārējo daļu samaksās 2021.gadā līdz 28.februārim. Iepirkuma nolikumā uzsvērts, ka pasūtītājam ir tiesības, ņemot vērā savas finanšu iespējams, piedāvāt piegādātājam ātrāku līguma summas atmaksu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.