Menu
 

Pašvaldība vērtēs VARAM argumentus Ķekavas novada teritorijas plānojuma apturēšanai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Ķekavas novada pašvaldības Attīstības un būvniecības pārvaldē informē, ka pašvaldība 9.jūlijā ir saņēmusi vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra rīkojumu “Par Ķekavas novada domes 2020.gada 2.aprīļa saistošo noteikumu Nr.11/2020 "Ķekavas novada teritorijas plānojuma Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi un grafiskā daļa" darbības apturēšanu”.  Līdz ar šo rīkojumu pašlaik nav piemērojams jaunais Ķekavas novada teritorijas plānojums.

Ķekavas novada pašvaldība iepazīsies ar visiem rīkojumā minētajiem VARAM paustajiem argumentiem un tikai pēc to rūpīgas izvērtēšanas varēs sniegt detalizētu skaidrojumu gan par ministrijas apsvērumiem, gan par pašvaldības nākamajiem rīcības soļiem, pauda pašvaldības Attīstības un būvniecības pārvaldes amatpersonas.

Pašvaldības pārstāvji norāda, ka atbilstoši Teritorijas attīstības plānošanas likumam patlaban ir piemērojami spēkā esošie teritorijas plānojumi: Ķekavas novada Baložu pilsētas teritorijas plānojums 2008.–2020.gadam, Ķekavas novada Daugmales pagasta teritorijas plānojums 2007.–2019.gadam un Ķekavas novada Ķekavas pagasta teritorijas plānojums 2009.–2021.gadam.

Iepriekš:
Ministrs Pūce apturējis Ķekavas novada teritorijas plānojumu

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.