Menu
 

Krimuldas novadā izsniegta simtā Siguldas ID karte

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Ceturtdien tika sveikta Krimuldas novada iedzīvotāja Ieva Lukša, kura saņēma simto Siguldas novada iedzīvotāja ID karti ar pielāgoto dizainu. Simtās ID kartes saņēmēja bija nolēmusi noformēt karti, lai apmeklētu kultūras pasākumus par draudzīgāku cenu.

Kā informēja Siguldas novada ppašvaldībā, laimīgā ID kartes īpašniece saņēma dāvanas no kultūras centra “Siguldas devons” un Siguldas novada Tūrisma informācijas centra.

Jau ziņots, ka Siguldas novada ID karšu programmas paplašināšana, izsniedzot ID kartes arī Krimuldas novadā, tika uzsākta 18. jūnijā. Siguldas un Krimuldas ID kartes priekšrocības veido divi bloki – pašvaldības un uzņēmēju piedāvātais. Uzņēmēju atlaides ir pieejamas visu novadu iedzīvotājiem vienlīdzīgi, taču pašvaldību piedāvātais pakalpojumu klāsts ir pieejamas tikai tā novada ietvaros, kur iedzīvotājs deklarējies.

Līdz šim personalizētās ID kartes saņēmuši vairāk nekā 14 130 Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju.

ID karti Krimuldas novadā deklarētie iedzīvotāji var saņemt Krimuldas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Parka ielā 1, Raganā, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 18.00, Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji – Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 vai Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6, Siguldā.

ID karti bez maksas var saņemt Siguldas un Krimuldas novada bērni un skolēni, pensionāri, trūcīgie un maznodrošinātie iedzīvotāji, daudzbērnu ģimenes un iedzīvotāji ar invaliditāti, kuriem kopā ar pieteikuma anketu jāuzrāda arī attiecīgā apliecība vai izziņa. Pārējiem iedzīvotājiem ID kartes cena ir 5 eiro. Kartes izsniedz novadā deklarētiem iedzīvotājiem no piecu gadu vecuma.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.