Menu
 

Turpinās remontdarbi uz Tallinas šosejas Saulkrastu apvedceļa un Jelgavas šosejas

Foto - Latvijas Valsts ceļi Foto - Latvijas Valsts ceļi

Šonedēļ darbdienu rītos un vakaros lēnāka satiksme sagaidāma uz Tallinas šosejas (A1) Saulkrastu apvedceļa remontdarbu posmā, kas var prasīt nepilnu stundu ceļā, jo tur ir divi luksoforu posmi un trīs citi tiek regulēti ar priekšrocības ceļa zīmēm, kā arī ir noteikts ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h.

VAS “Latvijas Valsts ceļi” Komunikācijas daļa vēsta, ka būs slēgta satiksme, izbraucot no Saulkrastiem uz Tallinas šoseju pa ceļu Lilaste–Saulkrasti–Dūči jeb Rīgas ielu (V101), izbraukšana organizēta pa autoceļu Saulkrasti–Ragana (P6).

Uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu satiksme tiek organizēta pa Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā. Arī šajā ceļa remonta posmā jāplāno papildu laiku, jo sevišķi darbdienu rītos un vakaros ceļā var paiet līdz pat 40 minūtēm.

Uz laiku ir pārtraukti garantijas remontdarbi uz tilta pār Mazo Juglu uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers–Saulkalne). Bet uz Rīgas apvedceļa A4 pārvada pār Daugavpils šoseju (A6) satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar priekšrocības zīmēm.

Uz Jūrmalas šosejas (A10) satiksme atjaunota pa abām brauktuvēm – trīs joslas Rīgas virzienā un viena plata josla Jūrmalas virzienā. Šonedēļ tiek plānots atvērt satiksmei trīs joslas arī Jūrmalas virzienā.  

Uz autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posmā no dzelzceļa pārbrauktuves Siguldā līdz Jūdažiem viens luksoforu posms un 70, 50 un 30 km/h.

Uz autoceļa Inčukalns–Ropaži–Ikšķile (P10) posmā no Tīnūžiem līdz Ikšķilei divi luksoforu posmi, ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h.

Uz autoceļa  Ķekava–Skaistkalne (P89) posmā Baldones novadā līdz diviem luksoforu posmiem un ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h, nepilna pusstunda ceļā.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS “Latvijas Valsts ceļi mājaslapā” un navigācijas lietotnē “Waze”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.