Menu
 

Inčukalna novada iedzīvotājus aicina noslēgt atkritumu apsaimniekošanas līgumus ar "Clean R"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Sākot no šī gada 1.oktobra, nākamo piecu gadu laikā sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Inčukalna novadā iepirkuma rezultātā nodrošinās vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R". No 3.augusta iedzīvotāji ir aicināti slēgt jaunus atkritumu apsaimniekošanas līgumus, jo šobrīd noslēgtie līgumi spēku zaudēs šī gada 1.oktobrī.

SIA “Clean R” tiesības nodrošināt atkritumu apsaimniekošanu Inčukalna novadā ieguva, uzvarot pašvaldības rīkotajā atklātajā konkursā "Sadzīves atkritumu apsaimniekošana Inčukalna novadā” ar saimnieciski izdevīgāko piedāvājumu, informē uzņēmuma pārstāvji.

Lai nodrošinātu atkritumu apsaimniekošanas nepārtrauktību novadā, Inčukalna novada iedzīvotāji un uzņēmēji tiek aicināti savlaicīgi noslēgt līgumu ar “Clean R”. Jauno līgumu slēgšana sākas no 3.augusta, un tā turpināsies līdz 1.oktobrim. Bez jauna līguma ar “Clean R” pakalpojums netiks nodrošināts. Līdz 1.oktobrim atkritumu apsaimniekošana novadā tiks nodrošināta līdzšinējā kārtībā.

Iedzīvotāji līgumus ir aicināti slēgt:

  • elektroniski – vietnes www.cleanr.lv sadaļā “E-pakalpojumi”;
  • attālināti – piesakot līguma sagatavošanu pa tālruni 67111001, zvanot darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00, uzņēmuma pārstāvji sagatavos līgumu un nosūtīs to klientam parakstīšanai;
  • attālināti – piesakot līguma sagatavošanu elektroniski, rakstot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., uzņēmuma pārstāvji sagatavos līgumu un nosūtīs to klientam parakstīšanai.
  • klātienē “Clean R” Klientu apkalpošanas centrā – Vietalvas ielā 5, Rīgā (darba dienās no plkst.8.00 līdz 17.00), Mellužu ielā 17, Rīgā (otrdienās no plkst. 10.30 līdz 19.00, pārtraukums no plkst. 14.00 līdz 14.30, un ceturtdienās no plkst. 8.30 līdz 17.00, pārtraukums no plkst. 12.00 līdz 12.30);
  • klātienē Inčukalna novadā, par precīziem datumiem, laikiem un vietām iedzīvotāji aicināti interesēties www.cleanr.lv.

Atbilstoši grafikam tiks apkalpoti publiski pieejamie dalīti vākto atkritumu punkti, kur bez maksas iespējams nodot papīru, kartonu, plastmasu un stiklu. Tāpat ikvienam Inčukalna novada iedzīvotājam, tostarp juridiskajai personai, ir iespēja noslēgt bezmaksas līgumu par dalīti vākto atkritumu konteineru izvešanu, norāda uzņēmuma pārstāvji.

Vides pakalpojumu uzņēmums “Clean R” ir dibināts pirms 75 gadiem. “Clean R” nodarbina vairāk nekā 1300 strādājošo un sniedz pakalpojumus vairāk nekā 50 000 klientu visā Latvijā. Klientiem tiek piedāvāti 40 pakalpojumi atkritumu apsaimniekošanas, īpašumu uzturēšanas, telpu un ēkām piegulošo teritoriju uzkopšanas un labiekārtošanas jomā, kā arī ceļu un koplietošanas teritoriju tīrīšana, vēsta uzņēmumā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.