Menu
 

Jūrmalas pludmalēs pieejams inventārs atpūtai cilvēkiem ar invaliditāti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība

Jūrmalas pilsēta cilvēkiem ar funkcionāliem vai līdzsvara traucējumiem piedāvā bez maksas izmantot inventāru gan aktīvai, gan mierīgai atpūtai Kauguru un Jaunķemeru pludmalē.

Pašvaldībā informēja, ka cilvēkiem ar kustību traucējumiem peldēm jūrā ir pieejami peldrati. Ja kustības ir ļoti ierobežotas, atpūtai pludmalē var izmantot īpašu, ar ritenīšiem aprīkotu, zvilni. Savukārt cilvēkiem ar funkcionāliem vai līdzsvara traucējumiem izbraucieniem pludmalē ir pieejams tandēmritenis un trīsritenis. Atpūtas inventāru var ērti un droši lietot ar asistenta atbalstu, arī asistenta pakalpojums gan jūrmalniekiem, gan pilsētas viesiem ir bez maksas.

Pludmales inventāru var izmantot Kauguru un Jaunķemeru pludmalē, kur ir izvietotas cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem pielāgotas pārģērbšanās kabīnes. Kauguru pludmalē ir pieejami peldrati, pludmales zvilnis, tandēmritenis un trīsritenis, Jaunķemeru pludmalē – peldrati un pludmales zvilnis.

Inventārs atpūtai pludmalē un asistenta pakalpojums būs pieejams līdz pat vasaras beigām. Fiziskās aktivitātes iedzīvotājiem ar invaliditāti tiek nodrošinātas Eiropas Sociālā fonda projektā “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Jūrmalā”.

Piedāvātās iespējas var izmantot cilvēki, iepriekš piesakoties un saskaņojot laiku pa tālruni 29103212 vai e-pastā Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.