Menu
 

Izsludināts Ķekavas novada uzņēmēju gada balvas konkurss

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - kekava.lv Ilustrācija - kekava.lv

Lai veicinātu uzņēmējdarbības vides attīstību, godinātu uzņēmēju darbu un popularizētu to devumu novadam, Ķekavas novada pašvaldība no 12. augusta līdz 15. septembrim aicina pieteikt pretendentus ceturtajai Ķekavas novada uzņēmēju gada balvai. Konkursa uzvarētāji deviņās nominācijās tiks godināti 30.oktobrī Ķekavas novada uzņēmēju dienu laikā.

Kā vēsta pašvaldībā, ikviens interesents ir aicināts izvirzīt savus pretendentus uzņēmēju gada balvas nominācijām – “Gada darba devējs”, “Gada ražotājs”, “Gada pakalpojumu sniedzējs”, “Gada jaunietis uzņēmējdarbībā”, “Gada inovācija”, “Gada mājražotājs/amatnieks”, “Gada labdaris” un “Gada izaugsme”. Šogad uzņēmējiem būs iespēja saņemt arī specbalvu nominācijā “Iedzīvotāju simpātija”, par kuru ikviens iedzīvotājs varēs balsot no 23.-29. septembrim, pēc tam, kad tiks publiskoti uzņēmēju gada balvai izvirzītie pretendenti.

Uzvarētāju katrā nominācijā noteiks domes apstiprināta žūrijas komisija septiņu komisijas locekļu sastāvā. To vidū ir biedrības “Ķekavas novada uzņēmēju padome” un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvji, kā arī LIAA Jūrmalas biznesa inkubatora vadītājs Rihards Zariņš. Komisijas priekšsēdētāja pienākumus pildīs Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire.

Ķekavas novada uzņēmēju dienas šogad norisināsies pēdējā oktobra nedēļā no 26.oktobra līdz 30.oktobrim. Šogad uzņēmēju dienu laikā būs iespēja dzirdēt pieredzes stāstus par uzņēmumu pielāgošanos un pārmaiņu veikšanu Covid-19 krīzes laikā, kā arī gūt zināšanas par darba vides pārmaiņām un ilgtspējas jautājumiem. Precīza pasākuma programma tiks publicēta septembrī.

Uzņēmēju dienas organizē Ķekavas novada pašvaldība sadarbībā ar biedrību “Ķekavas novada Uzņēmēju padome”, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, LIAA Jūrmalas biznesa inkubatoru, kā arī SEB banku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.