Menu
 

Ādažu bāzē atklās 19,3 miljoni eiro vērtu sporta kompleksu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - arhīvs

Otrdien Ādažu bāzē notiks jaunā Nacionālo bruņoto spēku sporta kompleksa atklāšanas ceremonija. Kā vēsta Aizsardzības ministrijā, būvniecības projekta kopējās izmaksas ir 19,3 miljoni eiro. Projekta īstenošanu veicis uzņēmums AS "UPB".

Sporta kompleksā ietilpst dažādas sporta zāles, piemēram, basketbola zāle, florbola/handbola zāle, cīņas zāle, boksa zāle, galda spēļu telpa, atlētikas un grupu nodarbību zāles, kā arī telpa, kas paredzēta alpīnisma nodarbībām.

Sporta kompleksa teritorijā būs pieejams vieglatlētikas stadions un mākslīgā zāliena futbola laukums, pludmales volejbola laukumi, basketbola/strītbola laukumi, tenisa laukumi, kā arī ielu vingrošanas laukums.

AM preses pārstāve Sandra Brāle aģentūrai LETA teica, ka jaunais sporta komplekss paredzēts sabiedroto spēku un Latvijas karavīriem. Ņemot vērā, ka Ādažu bāze ir militārs objekts ar attiecīgām iekļūšanas prasībām, jauno kompleksu gan nevarēs izmantot vietējie novada iedzīvotāji.

Paredzēts, ka svinīgajā pasākumā piedalīsies aizsardzības ministrs Artis Pabriks, Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Leonīds Kalniņš, Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes komandieris pulkvedis Sandris Gaugers, NATO kaujas grupas Latvijā un Kanādas bruņoto spēku pavēlniecības vadība, karavīri un citi aicinātie viesi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.