Menu
 

Tapis tūrisma video "Baldone satuvina"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - youtube.com Foto - youtube.com

Šovasar Baldonē tika uzņemts 150 sekundes garais Baldones tūrisma video "Baldone satuvina". Video mērķis ir baldoniešiem novērtēt skaisto vietu, bet viesiem – iepazīt Baldoni, skaidro novada pašvaldībā.

Notikumu centrā ir baldoniete Amanda un rīdzinieks Roberts. Video parāda, ka Baldone ir lieliska vieta pirmajam randiņam un ne tikai. Video risinās Baldonei nozīmīgās vietās, kas piesaista neskaitāmus tūristus – vasaras atrakcijas "Riekstukalnā", Riekstukalna tornis, Baldones Observatorija, Mercendarbes muiža, Baltā pils, Ceriņu parks, Zirgu tramvajs un citi.

"Baldone – pilsēta nepilnas pusstundas braucienā no Rīgas un ar tik daudz iespējām, ko daudzi cilvēki pat neapjauš – arī mēs līdz pat šī klipa tapšanai. Tā visu komandu pārsteidza. Ir daudz vietu, ko apskatīt, un aktivitāšu, ko izbaudīt," tā par Baldoni teic video režisore Sofija Reinberga.

Filmas tapšanā piedalījās: Reinis Blūms (video operators un montāža), Sofija Reinberga (režisore), Mārtiņš Logins (producents un projektu vadītājs), Rūta Kivkule (grima un kostīmu autore), Egita Eglīte (atveido Amandu), Artis Strazdiņš (atveido Robertu, Baldones nākotnes iedzīvotāju), Jānis Holšteins-Upmanis (mūzika), Vilcānu un Šefanovsku ģimenes (video kadri).

Video "Baldone satuvina" pirmizrādi piedzīvoja 17.septembrī Baldones Kultūras centrā.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.