Menu
 

Olaines 1.vidusskola Covid-19 saslimšanas dēļ pāriet uz daļēji attālinātām mācībām

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Olaines novada pašvaldība Foto - Olaines novada pašvaldība

Sakarā ar Olaines 1.vidusskolā otrdien atklāto Covid-19 gadījumu skolas darbiniekam skolas administrācija inficēšanās riska mazināšanai ir pieņēmusi lēmumu pāriet uz Izglītības un zinātnes ministrijas piedāvāto B mācību procesa īstenošanas modeli jeb jaukto modeli, kas paredz daļēji attālinātas mācības.

Kā savā vietnē informē Olaines novada pašvaldība, 1.-6.klasēm mācības notiks tikai klātienē, bet pārējām 7.-12.klasēm, kuru audzēkņiem pēc Slimību profilakses un kontroles centra rekomendācijām nav jāatrodas karantīnā, noteiktas attālinātās mācības līdz 9.oktobrim, kā arī pārtrauktas interešu izglītības nodarbības visām klasēm.

Olaines 1. un 2. vidusskolas darbiniekiem konstatēta saslimšana ar Covid-19, katrā skolā konstatēts viens šāds saslimšanas gadījums. Saskaņā ar Slimību profilakses un kontroles centra rekomendācijām, inficētie darbinieki darbā neatrodas, skolas darbu turpina, bet karantīna noteikta septiņām klasēm Olaines 1. vidusskolā un divām klasēm Olaines 2. vidusskolā (nedrīkst apmeklēt skolu, pulciņus u. tml.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.