Menu
 

Siguldas apkārtnē brīvdienās var būt īpaši intensīva satiksme

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Vairāk nekā 80 valsts ceļu posmos turpinās remontdarbi un ir spēkā satiksmes ierobežojumi. Savukārt labos laika apstākļos brīvdienās Siguldas apkārtnē var būt īpaši intensīva satiksme, tāpēc VAS “Latvijas Valsts ceļi”  aicina plānot papildu laiku ceļam, dodoties ceļa.

Lielākie satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļu remontdarbiem uz galvenajiem autoceļiem Pierīgā joprojām būs uz Daugavpils šosejas (A6) posmā no Salaspils līdz Ikšķilei, kur noteikts ātruma ierobežojums 70 km/h un pārmaiņus tiek slēgta viena no divām joslām uz katras no brauktuvēm, kā arī uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu, kur satiksme joprojām tiek organizēta pa Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā, ātruma ierobežojums 70 km/h. Šajā ceļa būvdarbu posmā jāplāno papildu laiku, jo sevišķi darbdienu rītos un vakaros ceļā var paiet vairāk par pusstundu.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS “Latvijas Valsts ceļi” mājaslapā  un navigācijas lietotnē “Waze”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.