Menu
 

Olainē par 20 500 eiro veido jaunus apstādījumus

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Olainē šonedēļ ir sākti rudens darbi jaunu apstādījumu izveidei un esošo stādījumu atjaunošanai, kas izmaksās 20 543 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina Olaines novada pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Parkā pie Olaines Kultūras centra izveidotas jaunas apstādījumu vietas rododendru un hortenziju dobēm, bet apaļajā dobē pie tirdzniecības centra "Olanija" izņemti novecojušie krūmi un citi augi, kā arī mainīta augsne. Dobēs tiks stādītas ziemcietes, spirejas un citi augi.

Līdzīgi darbi līdz oktobra beigām paredzēti arī Stacijas laukumā Zeiferta ielā, Zemgales ielā 32/34, skvērā ar akmens sēņu figūrām un pie represēto piemiņas vietas.

Darbus veic SIA "Alejas projekti", kas uzvarēja pašvaldības izsludinātajā iepirkuma konkursā par apstādījumu ierīkošanu pilsētā. Uzņēmums ar 16 977 eiro bez PVN piedāvājumu izvēlēts no četriem pretendentiem.

"Firmas.lv" dati liecina, ka Jelgavā reģistrētā apzaļumošanas un labiekārtošanas uzņēmuma apgrozījums 2019.gadā bijis 2,168 miljoni eiro, bet peļņa 51 208 eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.