Menu
 

Siguldas novada pašvaldības speciālisti klientus apkalpos pēc iepriekšēja pieraksta un ar sejas aizsargmaskām

  • Autors:  Sigulda.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Ņemot vērā valdībā pieņemtos lēmumus vīrusa Covid-19 ierobežošanā, turpmāk pie Siguldas novada pašvaldības speciālistiem apmeklējums notiek pēc iepriekšēja pieraksta un ar sejas aizsargmaskām. Tāpat veikti piesardzības pasākumi pašvaldības klientu apkalpošanas vietās, Sociālajā dienestā, Bāriņtiesā, kā arī Siguldas novada Būvvaldē.

Līdz situācija stabilizēsies klientu apkalpošanas speciālisti apkalpošanas vietās piesardzības nolūkos tiek nodrošināti ar aizsargstiklu, savukārt vietās, kur tas nav iespējams, tiek lietotas maskas vai vizieri. Rūpējoties par higiēnu, tiek nodrošināti arī roku dezinfikatori; tiek veikta apmeklētāju reģistrācija, lai nepieciešamības gadījumā varētu ar iedzīvotājiem sazināties. Apmeklētāji, ierodoties kādā no klientu apkalpošanas centriem, lūgti izmantot sejas aizsargmasku, ievērot divu metru distanci, kā arī izmantot roku dezinfekcijas līdzekļus.

Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta darbinieki un Siguldas novada Bāriņtiesas speciālisti turpmāk strādās sejas aizsargmaskās un klientus pieņems tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Klienti aicināti ierasties maskās; maznodrošinātajām personām tās tiks nodrošinātas pēc pieprasījuma. Tāpat iestādēs ar īpašu atzīmju palīdzību tiek nodrošināta distancēšanās, pieejami roku dezinfekcijas līdzekļi. Klientu konsultēšana norisinās individuāli, abām pusēm esot ar sejas aizsargmaskām. Tāpat klientiem tiek nodrošināti atsevišķi rakstāmpiederumi, kas pēc katra apmeklējuma tiek dezinficēti.

Sociālajā dienestā darbojas speciālais interviju kabinets, kas aprīkots ar aizsargstiklu. Piesardzības nolūkos Sociālais dienests aicina interesentus izvērtēt klātienes vizītes, tā vietā izvēloties saziņai e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai tālruņa numuru 67800966. Savukārt ar Siguldas novada Bāriņtiesu iespējams sazināties, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz tālruņa numuru 29191404. Apmeklētāji aicināti izmantot e-iesniegumus, aizpildot tos pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv.

Savukārt Siguldas novada Būvvaldē pie ieejas izvietota visa svarīgākā un aktuālā informācija par piesardzības pasākumiem, kā arī speciālistu kontaktinformācija. Lai izvairītos no drūzmēšanās, klientu apkalpošana notiek pēc iepriekšēja pieraksta, zvanot uz tālruņa numuru 67800956. Klienti uz klātienes konsultāciju aicināti ierasties sejas maskās.

Iedzīvotāji aicināti izvērtēt konsultāciju nepieciešamību klātienē un, ja tas ir iespējams, izmantot elektroniskās saziņas un pakalpojuma iespējas. Saziņai ar pašvaldību aicinām zvanīt uz tālruņa numuru 80000388 vai rakstīt uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Tāpat aicinām sazināties ar atbildīgo speciālistu, rakstot uz viņa e-pasta adresi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.