Menu
 

No 16.oktobra tiks ieviestas izmaiņas Jūrmalas sabiedriskā transporta maršrutu grafikos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība Foto - Jūrmalas pilsētas pašvaldība

Piektdien, 16.oktobrī, stāsies spēkā izmaiņas visu Jūrmalas pilsētas sabiedriskā transporta kustības maršrutu grafikos, liecina informācija pilsētas pašvaldības vietnē.

Maršrutā Nr.1 “Buļļuciems–Bulduri” izmaiņas būs gan darba dienu, gan brīvdienu sarakstos, nodrošinot maršruta pielāgošanu vilcienu laikiem Lielupes stacijā un 4.maršruta “Bulduri – Slokas stacija” atiešanas laikiem Bulduros.

Maršrutā Nr.2 “Kauguri–Kūdra” periodā no 16.oktobra līdz 31.martam tiks palielināts reisu skaits darba dienās.

Maršrutā Nr.3 “Bulduru stacija–Valteri–Kauguri” izmaiņas ir darba dienu un brīvdienu sarakstos, precizējot maršrutu laikus atbilstošajai situācijai un pieskaņojot to vilcienu atiešanas laikiem.

Maršrutā Nr.4 “Bulduri–Slokas stacija” izmaiņas būs darba dienu un brīvdienu sarakstos, lai maršruta kustību labāk pielāgotu vilcienu atiešanas un pienākšanas laikiem Slokas, Majoru un Dubultu stacijās, kā arī, lai uzlabotu pārsēšanās iespējas uz un no 1.maršruta “Buļļuciems - Bulduri” un 6.maršruta “Slokas stacija – Ķemeru stacija” reisiem.

Maršrutā Nr.5 “Bulduri–Ķemeru stacija” izmaiņas autobusa atiešanas laikos nodrošinās labāku maršruta pielāgošanu maršrutam Nr.4 “Bulduri–Slokas stacija” un maršrutam Nr.6 “Slokas stacija – Ķemeru stacija”. Saistībā ar reisu skaitu palielināšanu maršrutā Nr.2 “Kauguri – Kūdra” periodā no 16. oktobra līdz 31. martam darba dienās reisi plkst. 15.05, 19.40 no Buļļuciema un plkst. 17.58 no Bulduriem netiks pagarināti līdz Kūdrai.

Maršrutā Nr.6 “Slokas stacija–Ķemeru stacija” izmaiņas būs pirmajā reisā no Slokas – tas aties 5 minūtes ātrāk, un pēdējā reisā no Ķemeriem tas aties 10 minūtes ātrāk nekā līdz šim.

Maršrutā Nr.7 “SIVA koledža–Priedaine” izmaiņas veiktas autobusu atiešanas laikos darba dienās un brīvdienās, lai pielāgotu maršruta laikus vilcienu atiešanas laikiem un pārējiem pilsētas sabiedriskā transporta maršrutu laikiem.

Ar visām izmaiņām ir iespējams iepazīties SIA “Jūrmalas autobusu satiksme” mājaslapā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.