Menu
 

Ķekavas novadā notiks nolietoto lielgabarīta un elektropreču savākšana

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Lai atbalstītu iedzīvotājus īpašumu sakārtošanas darbu veikšanā un samazinātu vidē nelegāli nonākušo atkritumu daudzumu Ķekavas novada pašvaldība sadarbībā ar SIA “Clean R” 7. novembrī rīkos Eko dienu, kad tiks organizēta nolietoto lielgabarīta un elektropreču vākšana no klienta adreses.

Vietas, kurās nepieciešams nodrošināt pakalpojumu, jāpiesaka līdz šī gada 30.oktobrim – elektroniski, rakstot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pa tālruni 67111001. Piesakot izvešanu, ir jānosauc adrese un aptuvenais atkritumu apjoms, kā arī atkritumu frakcija – lielgabarīts, elektropreces, norāda pašvaldība.

Daudzdzīvokļu namu iedzīvotājus līdz 23. oktobrim Ķekavas novada dome aicina vērsties pie sava nama apsaimniekotāja, lai pieteiktu nepieciešamo pakalpojumu, vai sekot līdzi informācijai, kas tiks izvietota pie katras kāpņutelpas ieejas, jo tikai līgumslēdzējs var pieteikt izvešanu SIA "Clean R".

7.novembra rītā līdz plkst. 8.00 izvedamās lietas jānovieto pie sava sadzīves atkritumu konteinera, un dienas laikā tās tiks aizvestas. Atkritumi jānovieto tā, lai tiem varētu piekļūt ar speciālo transportu.

Akcijas laikā tiks savākti lielgabarīta atkritumi (iela izmēra sadzīves atkritumi, kurus to izmēra dēļ nevar ievietot atkritumu konteinerā, piemēram, nolietots skapītis, gulta, krēsls, matracis, citas mēbeles un to daļas u. tml.) un nolietotās elektropreces (ledusskapji, veļas un trauku mazgājamās mašīnas, elektriskās krāsniņas un radiatorus, putekļu sūcējus, fēnus, gludekļus, kafijas automātus, tosterus, datorus, monitorus, printerus, televizorus, radioaparātus, urbjmašīnas, mobilie tālruņus un citas iekārtas).

Taču sadzīves atkritumi, būvgruži (dažādi apdares un segumu materiāli, dēļi, flīzes, logu rāmji, caurules, santehnikas preces utml.) un nolietotas automašīnu daļas (motori, durvis utml.) akcijas laikā netiks izvesti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.