Menu
 

Siguldas novadā izveidota shēma informācijas apritei par skolu apmeklētību

  • Autors:  LETA
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Siguldas novadā izveidota shēma informācijas apritei par skolu apmeklētību, informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Sindija Brikmane.

Sadarbībā ar izglītības iestāžu vadītājiem pašvaldībai būs pieejama aktuālā informācija par izglītības iestāžu apmeklētību, lai varētu pieņemt adekvātus lēmumus. 

"Līdz šim zināms, ka atsevišķām klasēm tiks nodrošinātas attālinātās mācības, jo tajās konstatētas Covid-19 kontaktpersonas," sacīja Brikmane.

Siguldas novada pašvaldībai ir pieejama informācija, ka novadā ir reģistrēti deviņi Covid-19 saslimušie. Ziņas par saslimušiem pedagogiem pēdējās dienās nav saņemtas, arī par esošo slimnieku veselības stāvokli pašvaldība netiek informēta, pauda Brikmane.

Ņemot vērā esošo situāciju Siguldas novadā, pašlaik nav plānots noteikt attālināto mācīšanos 1. līdz 6.klašu skolēniem, bet šis lēmums var mainīties, saņemot operatīvus datus, kad skolēni sāks atgriezties skolā nākamajā pirmdienā, sacīja pašvaldības pārstāve.

LETA jau vēstīja, ka oktobra sākumā, konstatējot saslimšanas gadījumus ar Covid-19, Siguldā klātienes nodarbībām slēgta mākslu skola "Baltais flīģelis" un attālināti mācās viena no Siguldas pilsētas vidusskolas trešajām klasēm.

Līdz 20.oktobrim attālināts mācību process tiks nodrošināts vienai no Siguldas pilsētas vidusskolas trešajām klasēm un, ņemot vērā iespējamo plašo kontaktpersonu skaitu, slēgta arī mākslu skola "Baltais flīģelis".

Siguldas novada pašvaldība ir informēta, ka Covid-19 pozitīvas analīzes apstiprinātas vienam skolēnam no minētās Siguldas pilsētas vidusskolas klases un diviem profesionālās ievirzes pedagogiem, sacīja pašvaldības pārstāve.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.