Menu
 

Ķekavas pašvaldības pakalpojumus klātienē varēs saņemt tikai pēc iepriekšēja pieraksta

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Īstenojot Covid-19 infekcijas izplatības novēršanas pasākumus, Ķekavas novada pašvaldība no šīs ceturtdienas, 29.oktobra, uz laiku pārtrauc klientu pieņemšanu klātienē klientu apkalpošanas centros, bet pakalpojumi klātienē tiks nodrošināti tikai pēc iepriekšējā pieraksta.

Šādas izmaiņas paredz 27.oktobrī izdotais Ķekavas novada pašvaldības rīkojums par Covid-19 infekcijas izplatīšanās novēršanas pasākumiem Ķekavas novadā, informē Ķekavas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību vadītāja Vineta Vītoliņa.

Pašvaldības pakalpojumus attālināti var saņemt, zvanot pa tālr. 67935803, 66954825, 8488 vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Tāpat iedzīvotāji var iesniegt iesniegumus un dokumentus, ievietojot slēdzamās pastkastītēs pie pašvaldības klientu apkalpošanas centriem: Ķekavā – Gaismas ielā 19, k.9. (Ķekavas novada domes ēka); Baložos – Uzvaras prospektā 1a (Baložu pilsētas pārvalde); Daugmalē – “Salnās” (Daugmales pārvalde). Pastkastītes tiks pārbaudītas divas reizes dienā, un saņemtie dokumenti tiks elektroniski apstrādāti. Ķekavas būvvaldei dokumentācija jāsniedz elektroniski, izmantojot Būvniecības informācijas sistēmu – bis.gov.lv.  

Savukārt pašvaldības pakalpojuma saņemšana klātienē tiks nodrošināta tikai ar iepriekšēju pierakstu, piesakot apmeklējumu pirms tam pa bezmaksas informatīvo tālruni 8488 vai pa e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Taču pašvaldība aicina epidemioloģiskās drošības nolūkos tomēr rūpīgi izvērtēt nepieciešamību pēc klātienes tikšanās, jo iespējams, ka šo jautājumu var noskaidrot, izmantojot attālinātās saziņas iespējas. Apmeklējot iestādi, obligāti jālieto mutes un deguna aizsegs, jāievēro droša distance un jādezinficē rokas, norāda V.Vītoliņa.

Pašvaldības pārstāvji aicina iedzīvotājus šajā laikā aktīvāk izmantot drošas saziņas iespēju – valsts pakalpojumus pieteikt un saņemt elektroniski portālā www.latvija.lv. Ķekavas novada pašvaldības tīmekļvietnē ir pieejama sadaļa “Pakalpojumi” – “E-pakalpojumi”.

Savukārt Ķekavas novada Dzimtsarakstu nodaļas pakalpojumus iedzīvotāji varēs pieteikt, zvanot pa tālr. 29447270. Pakalpojumi tiks nodrošināti Baložu pilsētas pārvaldes telpās Baložos, Uzvaras prospektā 1a. Arī Ķekavas novada Sociālā dienests un bāriņtiesa nodrošinās pakalpojumu sniegšanu, pirms tam pa tālruni vai e-pastu ar klientu vienojoties par pakalpojuma sniegšanas formātu, vēsta V.Vītoliņa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.