Menu
 

Autobraucēju ievērībai: Uz Tallinas šosejas un Rīgas apvedceļa turpinās remontdarbi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Arī novembrī daudzviet valsts autoceļu tīklā turpinās remontdarbi un autovadītājiem ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. Pierīgā darbi turpinās uz Tallinas šosejas tās sākumposmā, kā arī uz Rīgas apvedceļa pie Jaunmārupes, vēsta VAS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC).

Lielākie satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļu remontdarbiem uz galvenajiem autoceļiem Pierīgā ir uz Tallinas šosejas (A1) posmā no Vidzemes šosejas līdz Alderu pagriezienam, kur noteikts ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h, kā arī uz Rīgas apvedceļa A5 (Salaspils–Babīte), kur sašaurināta brauktuve pie ceļa pārvada pie Jaunmārupes un noteikts ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Uz autoceļa Rīga–Jaunmārupe (P132) satiksme uz pārvada pa vienu joslu ar priekšrocības zīmēm.

Rudenīgos laika apstākļos LVC autovadītājus aicina būt īpaši uzmanīgiem un piesardzīgiem. Jāņem vērā, ka no rītiem doties uz darbu, bet vakaros uz mājām tagad nākas pa tumsu vai krēslā. Atsevišķus ceļu posmus var klāt slapjas, nobirušas koku lapas, kuru dēļ ceļi var būt slideni, savukārt lietus laikā var iestāties akvaplanēšana. Grants ceļi lietus dēļ vietām var būt pārmitrināti un grūtāk izbraucami.

Par pārmitrinātiem ceļu posmiem un citiem braukšanas apgrūtinājumiem uz valsts autoceļiem aicina informēt VAS “Latvijas Valsts ceļi”, zvanot uz diennakts bezmaksas infolīniju 80005555.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.